Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kefo

|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 10:43 pm Заглавие: Представяне - Кефо |
|
|
Здравейте! :) Аз съм Кристиан и съм на 15 години..сега ще бъда 9ти клас в Художествената гимназия в софия...Това е накратко за мен.Ето и някой от работите ми!Не очаквайте неща от сорта на Дрейзън,Сатанасов,Велинов и другите такива художници.Аз сега се уча и тепърва мисля да напредвам...
Ето няколко моливчета:
Ето това са ми едни от първите неща на шопеца :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 11:50 am Заглавие: :-) |
|
|
Успех!
Ще се радвам да следя развитието ти!
:-)
Ааа...
Да не забравя - докато напредваш с рисуването, виж там, ако ти остане време, направи нещо и с правописа!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vegetastef

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 12:43 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
здравей Кефо,някой то рисунките ти ми харесват,и аз ще следя тази тема и успех _________________ BLOODY VAMPIRE |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kefo

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 3:07 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
vegetastef написа: | здравей Кефо,някой то рисунките ти ми харесват,и аз ще следя тази тема и успех |
Е то ти я следиш и тази в артлайн от много време :)
Само това ли ще кажете?Че ще следите темата?Очаквах критики,препоръки и т.н.
И имам ли шанс да получа разрешение за другите раздели? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 3:44 pm Заглавие: |
|
|
напредваш човек брао продължавай в същия дух :) _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 5:43 pm Заглавие: |
|
|
Баце бачкай още. Тука сите са айдуци:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 9:57 pm Заглавие: Re: Представяне - Кефо |
|
|
kefo написа: | Не очаквайте неща от сорта на Дрейзън,Сатанасов,Велинов и другите такива художници.Аз сега се уча и тепърва мисля да напредвам... |
а....а...а мен що ме няма в списъка...
a...a....аз толкова се старая...и и и и се мъча да давам сичко от себе си....просто....незнам
а иначе аз така ти се радвам....давай в същия дух! _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kefo

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 11:51 am Заглавие: |
|
|
kefo написа: | Не очаквайте неща от сорта на Дрейзън,Сатанасов,Велинов и другите такива художници.Аз сега се уча и тепърва мисля да напредвам... |
LOC ако трябва да изреждам всички.....Иначе и тебе те смятам за супер луд ;)
За да не е спам ето някой по-стари работи... :D
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 1:22 pm Заглавие: |
|
|
добре де, ще си 9-ти клас в художествената. аз не мога да разбера, как още не са те научили как се правят щрихи !!!!!! _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 1:36 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | добре де, ще си 9-ти клас в художествената. аз не мога да разбера, как още не са те научили как се правят щрихи !!!!!! |
Верно бе, в мойто псевдо даксало ме караха цели кадастрони с щриховки да носа, явно в художествената не ги гърбят яко:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 8:11 pm Заглавие: |
|
|
nub написа: | ...явно в художествената не ги гърбят яко... |
... вече....
в 8 клас още трябваше да са те изгърбили яко за фигуралната композиция поне. Даже преди това, на уроците... _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 9:31 pm Заглавие: Re: Представяне - Кефо |
|
|
LOC написа: |
а....а...а мен що ме няма в списъка...
a...a....аз толкова се старая...и и и и се мъча да давам сичко от себе си....просто....незнам
|
щото работиш само за слава затова. не те интересува реализацията а единствено признанието. грешен път си избрал.
избери реализацията, признанието само ще дойде.
слушай ме и може и да сгрешиш.
;) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kefo

|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 7:55 am Заглавие: |
|
|
Да речем че не ми харесва класическият щрих..в тези си работи(те са ми извън училище,драскам ги в свободното си време) целта ми е да търся новото..да търся себе си,Омръзнал ми е този скучен щрих..повече ми харесва небрежният,нахвърлян щрих(смисъл не,че съм мързел и затова,щот е по-лесно :) ) ами простоявно по ми допада.А те че в училище ни карат карат ни!
Все едно..явно все още съм твъъъъърде зле за да се покажа сред вас :( нищо...ще бачкам и някой ден дано ви стигна ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 8:20 am Заглавие: |
|
|
Не си зле просто занаята е труден а ти си в началото.
Успех _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 9:21 am Заглавие: |
|
|
kefo написа: | Да речем че не ми харесва класическият щрих..в тези си работи(те са ми извън училище,драскам ги в свободното си време) целта ми е да търся новото..да търся себе си,Омръзнал ми е този скучен щрих..повече ми харесва небрежният,нахвърлян щрих(смисъл не,че съм мързел и затова,щот е по-лесно :) ) ами простоявно по ми допада.А те че в училище ни карат карат ни!
Все едно..явно все още съм твъъъъърде зле за да се покажа сред вас :( нищо...ще бачкам и някой ден дано ви стигна ;) |
Бе квото и да правиш с щриха, не забравяй че трябва да е по формата или поне като стойност да дава представа за нея.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KaloqnStoqnov
|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 10:36 am Заглавие: |
|
|
Не е задължително обема да се изгражда точно със щрих.Има 1000 други начина за постигане на обемност , материялност, дълбочина т .нн. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 10:39 am Заглавие: :-) |
|
|
kefo написа: | Да речем че не ми харесва класическият щрих..в тези си работи(те са ми извън училище,драскам ги в свободното си време) целта ми е да търся новото..да търся себе си,Омръзнал ми е този скучен щрих..повече ми харесва небрежният,нахвърлян щрих(смисъл не,че съм мързел и затова,щот е по-лесно :) ) ами простоявно по ми допада.А те че в училище ни карат карат ни!
Кога успя, бе, на 15 си!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 11:14 am Заглавие: |
|
|
KaloqnStoqnov написа: | Не е задължително обема да се изгражда точно със щрих.Има 1000 други начина за постигане на обемност , материялност, дълбочина т .нн. |
Я ма светни за останалите 998 начина, че аз само още 2 начина(линия и стойност). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kefo

|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 9:36 pm Заглавие: |
|
|
Има ли някакъв шанс да получа права за др раздели скоро време :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 9:58 pm Заглавие: |
|
|
Ай са пак ...
Свободния щрих е много по-добър за изграждане на форма, но е и много по-труден, най-малкото трябва да си минал през скучния преди това
примери ме мързи да давам лино, по-бързо е от тук:
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=15815&postdays=0&postorder=asc&start=20
виж айнщайноподобния индивид на high crime, пропусни там покрай ухото, гледай цялото _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|