Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TETRAGRAMATON

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 1:01 am Заглавие: |
|
|
Като погледнах първите 7-8 и аха да ти напиша да не се излагаш,
но после видях тази
http://i27.photobucket.com/albums/c163/menandar/IMG_2676copy.jpg
и снежните кадри, и си промених мнението.
Нещо проблем с монитора ли имаш, че на места контраста не е наред?
Като цяло си мисля, че можеш още по-добре :)))) _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 1:13 am Заглавие: |
|
|
Аз пък съм фен на телефонната кабина с балите, забавна е.
Иначе... нищо лошо няма в туристическите кадри, зарибяват те да отидеш на място, но не си намерих друг кадър, който да ми е интересен. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 2:03 am Заглавие: |
|
|
Значи,пикс,сумо и аз останах разочарован тъй като по принцип единствено като съм в отпуска мога да се отскубна от Лондон и да се отдам по така на снимане, и по принцип инвестирам по ходене на подобни места(между другото доста солена ми излезна тази отпуска)....но,за 6 дена през който бяхме там само един от дните беше с хубаво време,после другият проблем,много хубави местаи обекти за снимане,обаче трябва кола да се обикаля,и даси на подходящото време там,попринцип най добрите възможности ги изгледах през автобуса....но както и да е , за първи път се сблъсквам с проблемите на подобен терен,значи ако си набележиш обект може да ти се наложи да обикаляш пеша около3-4 часа докато намериш подходяща гледнаточкаоткадето да го снимаш,но по принцип въбще не познавах този район.До някаде като се замисля,това ходене ми беше разузнавателно така да се каже,а да ви кажа за тези който не са били там ,Шотландия е вълшебна,особено като се пътува с автобус от Глазгоу към местото където бяхме Isle of skye ,portree.А тези снежните ,особено таз със задаващата се буря какво се случи ,сега можеха да ми ядът благото жито.
Друго интересно за почитателите на таипото,много готини надписи имат ,друго което научих беше че цветовете и раетата по поличките имат значение в каква подредба са,различни за различните фамилии,а пътищата супер малки само за една кола на около всеки 300 метра има малки издатини да могат да се разминават две коли,е тука имам доказателство ;))
И това е общо взето,за контраста предполагам си е от времето,тъй като съм им прилагал левълс,ама не знам може и да е от монитора _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 8:06 am Заглавие: |
|
|
Срещу "времето" най-добре работи поляризационния филтър ; ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 12:31 pm Заглавие: |
|
|
Това е то, пожелавам ти кола и достатъчно свободно време :))
пп
доколкото знам всеки род си имал собствено каре _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Сря Апр 09, 2008 11:21 pm Заглавие: |
|
|
Имаш няколко страхотни кадъра но си ги заровил здраво ...?
Този с телефонната кабина ме развесели много, но композиционно не ми допада.
Определено си бил на интересни места, дано занапред ти остава и време да им се порадваш :) _________________ :::::| 54ka PhotoBlog and Gallery |:::::| 54ka SketchBook |::::: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|