Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Пет Мар 28, 2008 6:44 pm Заглавие: k.swiss |
|
|
tyrsia magazin na k.swiss v bg - nai dobre da e vav varna ili burgas....
dori i da ne e izcialo na k.swiss, pone da ima tehni neshta vatre... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 2:04 pm Заглавие: |
|
|
Mи и аз съм търсил, но не намерих. Аз за София търсих _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 2:18 pm Заглавие: |
|
|
питай в рап шоповете по центъра на варна, мяркал съм някъде такива, най-малкото могат да ти кажат дали не могат да домъкнат от някъде |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 3:20 pm Заглавие: |
|
|
най-близко...Germany! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 3:55 pm Заглавие: |
|
|
леле... добре че няма и Н&М в бг, представям си тогава кво щеше да е... щом теранова минава.. _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 4:00 pm Заглавие: |
|
|
задействайте куфарната икономика |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 4:07 pm Заглавие: |
|
|
mel написа: | леле... добре че няма и Н&М в бг, представям си тогава кво щеше да е... щом теранова минава.. |
Кво имаш против H&M бе :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 4:14 pm Заглавие: |
|
|
H&M аксесоарите са един път...! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 4:46 pm Заглавие: |
|
|
кой каза лошу за H&M?! ... иам една блузка на H&M, която оценявам на 1М :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 4:54 pm Заглавие: |
|
|
немам нищо против H&M прилапвам си от там по нещо редовно(предимно фишбоун). обаче ненам що сички забравят, че там се ходи щото е си заслужава парите(демек е ефтино), по същата причина се ходи в теранова(ако някой не го притесняват моделите и половинметровите трипластови етикети). абсолютно по същата причина се пазарува и от издирваната в темата фирма. мисълта ми е-ок са...ма чак пък да ги издирва някой... тва ми е малко странно. още повече-ей къде е виена-120лв лоукост и ае... а тук тия неща са бах ти лукса разбираш ли _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 2:22 pm Заглавие: |
|
|
mel,
neshto mai se otplesna v nekvi emocii, nekvi natovarvania - spoko, be, chovek - ne me linchuvai taka - az samo si razpitvam. S nishto ne pomagash na temata osven s nekvi nerealni razsazhdenia za low cost charters - mini na bezkofeinovo malko.
ne se sardi, ama vlizash kato fadroma v zavoia - uvazhavai vaprosa v temata - poiasniavam - razgovorat ne celi nekvi elitarni otkrovenia na esnafska osnova - tarsim edin obiknoven magazin - ako znaesh - ok, ako ne znaesh, mozhesh da si zamalchish. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 3:22 pm Заглавие: |
|
|
изобщо нямаше да се обаждам ако беше помолил някой да ти донесе примерно, ама хем магазин, хем във варна, хем в графила...
п.с. френдли съм, ма понякога се изнервям. не те линчувам... даже обмислях оферта да ти пусна, но не знам дали ще стане този месец.
за кафето няма да коментирам, а ми се иска:) _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 3:36 pm Заглавие: |
|
|
vizh sega, man, pak si v greshka
az sam nai-obiknoven grafik designer, zhiveia na selo - okolo men sa samo razni kapitani na korabi i chef-mehanitsi - razberi me, che naistina imam traen kompleks za lipsa na materialno blagopoluchie s takiva liude okolo sebe si.
Po cial den bachkam kato vol, a pochivnite dni kopaia po dvora - v edin moment reshavam, che vse pak sam spastril niakoia stotinka da si kupia neshto po-taka za dushichkata si - v toia mig obache ti idvash i ot visotata na iskrenite si razhazhdenia za moite drebni4ki bitovi nuzhdi pronizvash vsiakav moi low-cost materialen stremezh.
Razbiram te, che veroiatno deniat ti minava na niakoi chrter za 120 kinta, no az sam po zmen tip - sutrin sled kafeto ti4am do toaletnata. Ti iavno gi pravish tia neshta ot visoko.
Ne mi haresva tova, koeto si napisal, osobeno predvid facta, che ne e po temata izobshto i sam po4ti siguren, che na nikogo ne bi mu haresalo.
Blagodaria ti za ofertata, no krakat mi specifichen i shte opitam da resha problema sam za sebe si s informacita, koiato vsichki razlichni ot teb spodeliha.
P.S. ako s bezkofeinovo ne stava, opitai sas sex-kukla, mozhe da podeistva! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 3:48 pm Заглавие: |
|
|
Мутра и хипар в обществена тоалентна, както винаги, няма тоалента хартия. Мутрата се провиква:
- Брато, имаш ли повечеко хартия?!
- Що ве чадо, тениската ли ти е къса :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 4:15 pm Заглавие: |
|
|
dobre che kolegata MEL ne e uchastval v tazi tema
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=17476
tam sigurno shtiah da byda srinat kato 2 hiroshimi i otlychen do deseto koliano ot carkvata.
... ama za halvata pone imam opravdanie - na selo ne se iade halva, tuk ma'ame 'alvata i ni pliushtiat ushite, shtot nema drugo za iedene!!!
basi - shte si izdialkam na gumenite botushi K.swiss, pone da sam parvi na selo!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 7:01 pm Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | Мутра и хипар в обществена тоалентна, както винаги, няма тоалента хартия. Мутрата се провиква:
- Брато, имаш ли повечеко хартия?!
- Що ве чадо, тениската ли ти е къса :) |
ма, кой са е мутрата и кой хипара, а?:) _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 12:55 am Заглавие: |
|
|
А аз па схванах че иде реч за дрешки, някъде към средата на темата. Така че споко! Има и по-лошо. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 2:55 pm Заглавие: |
|
|
първо, само заради тва че имаш "проблем" не значи, че не трябва първо да питаш гугъл и после да блеснеш на село.
второ само щото ти се е нагнездил некаф комплекс, не значи, че можеш да ме определяш като некав надут хай левъл бастард, който сере само в самолет, щото е доста жалък опит.
трето, ся съм на 33 и бачкам нонстоп от 18 години и много обичам някой като почне да ми обяснява къф съм и кво ми е.....
четвърто не знам за къф се мислиш, че смяташ че точно ти си човека който може да ми дава акъл кво да правя с оная си работа, щото е очевидно че или трябва да се съобразя с поредния селски манталитет и да млъкна, или да те нахраня... щото за кафето се стърпях.
тва за куклата няма да го коментирам-явно си прекарал бая време с подобни играчки, и ще се доверя на мнението ти
и като си помисла братче че мислех да ти донеса от някъде...
стой си на село и продължавай да дръстиш форумите с халва, щом тва ти дига настроението.
и пето не е ли по-добре вместо да се пениш и да ме изкарваш мен виновен за проблемите си, можеш малко по-кротко да го даваш...щото ако се замислиш ще се сетиш че на живо може и да не съм толкова голям урод колкото си мислиш в лошото си настроение. А и е проява на доста лош вкус да казваш на някого кога може да замълчи, още повече като не го познаваш, а и съм подхождал с уважение към теб, ма толкова си се вкопал в проблемите си, че не се усещаш. нямам нищо против хоратата от село-имам много приятели и познати досойни за уважение. ама селяците дето знаят сичко и са по-умни от сички, че и акъл дават не ги понасям. изтрийте ми мнението ако искате-ама се подтискам от факта че тука напоследак толкова тъпотии се изписват _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 4:27 pm Заглавие: |
|
|
сори. двоен пост.
всъщност дреме ми на дедовия кво мислиш за мен и че си нервен.
аз за теб мисля, че си разбираш от работата и че колкото и да ти е особен крака можеш да носиш и друго освен k.swiss, ма го казах по некав тъп начин щото съм нервак.
за което няма да се извиня, щото съм си такъв.
просто няма да ругая повече щото ми писна.
ти ако искаш продълвавай.
п.с. извинявам се обаче на всички, на които загубих времето да ми четат глупостите в тази тема. приятен веекенд _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 9:21 am Заглавие: |
|
|
takaaa, sled kato kolegata MEL izleze ot diskusiata oste po-neadekvatno, ot kolkoto vleze, az moga samo da mu blagodaria ot sarce, che dobrovolno ni otarva ot esnafskite si razsazhdenia i da popitam otnovo dali niakoi drug niama info po vaprosa mi -
iskam da si kupia k.swiss v BG, no ne znam otkade... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|