Graphilla.com :: Преглед на тема - Dominance WAR III - Ahaetan

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Dominance WAR III - Ahaetan

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
wi-flip-ff

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 10:43 pm    Заглавие: Dominance WAR III - Ahaetan Отговорете с цитат

ivelin trifonov

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 11:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Поздравления за усърдието!Напредваш.:)
wi-flip-ff

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 11:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

благодарение на теб x)
dna4fun

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2008 12:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

евала флипе само тряааше да са му златни кецките и пищаците като стрелят да прават "пууф" XD

моя принцип е: първо въобще нещо върху листа, а след това според зависи
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Demon_Hunter

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2008 1:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Евалата човеко,мачкаш супер мощно,БРАВООСОСОСОС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PetyoDenev

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2008 8:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

страхотна работа а цвета е адски як браво
Angell123

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2008 10:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Охо, определено имаме level up! Много добре, особено първата!
dna4fun ще стане твърде готин със златните кецки, все пак трябва да се даде шанс и на другите участници! XD
Върнете се в началото
Demon_Hunter

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2008 11:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

dna4fun написа:
само тряааше да са му златни кецките и пищаците като стрелят да прават "пууф" XD

gadnia123 написа:

dna4fun ще стане твърде готин със златните кецки, все пак трябва да се даде шанс и на другите участници! XD

ХАХАХААХАХАХААХАХАХА!!!!

Edit:
Жалко,че тая простия само ние си я знаем:P

Пс.
sorry за спама...

Последната промяна е направена от Demon_Hunter на Съб Апр 12, 2008 2:48 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2008 12:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

много добре!
кога му е крайния срк на това събитие?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
wi-flip-ff

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2008 12:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мисля че е днес - April 12, 11:59 p.m Eastern Time
mort1eg

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2008 2:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Наложи ми се да инсталирам и преинсталирам супурнайсе кирилици за Виста заради тоя коментар. Така, че явно ми пука и ме е грижа и etc crap.

Не ми харесва. Са ше се обоснова:
1. Предполагам си наясно с един от основните принципи на concept art-a, особено character concept-ите, а именно повтарящите се елементи. Е, ами най малкото нараменниците ти се цепят, ама се цепят яко. Вързал си нагръдникa с револверите и катарамата(повече отзад, отпред не си личи много.) посредством отворите за охлаждане, ок. Да кажем, наколенниците и налакътниците също заради подобната органична и заоблена форма. Нараменниците кучета ги яли обаче...Най-набиващата се на очи част в екипировката му е тотално извадена от контекст и все едно правена в последните 20 минути. Можеше да ги вържеш с обувките, налакътниците и наколенниците, etc etc...Което ме води към патъците...НЕ! В смисъл, всички сме виждали тежки бронирани обувки, но такива, лишени от връзка с наколенници/shin guards просто стои неубедително. Глезенът не може сам да се справи с подобно тегло. Да не говорим, че имат тотално различен дизайн от останалата екипировка, много по- lo-tech стоят.
2. Бронята на предмишниците му е напълно незабележителна. Все едно е нахлузил два тубуса. Налакътницте и наколенниците също искат още мислене.
3. Имаш чудесната възможност да вържеш висящите елементи от бронята около кръста със стърчащите платнени части около китката, от която не си се възползвал. В момента ме кара да се питам защо му е тази поличка, и от какъв материал е изработена, защото формата и се мени във всеки план, но има твърд метален ръб. Освен това разваля силуета с неопределеността си. Горе долу като нараменниците, но не толкова набиващо се на очи.

Нещата, които ми харесват са:
Нагръдника (особено отзад) ,
Яката, и цялата визия на героя без броня,
Монокъла,
Револверите,
Патъците, сами за себе си.
Старанието, хвърлено за развиване и rendering на очевидно претупания дизайн.

В заключение, най вероятно, четейки думите ми, първоначално ще се поизнервиш и ще си доста в контра. Но напоследък, поне лично аз, съм се убедил, че мога да очаквам доста повече от теб.

П.П.
от dna4whatever, demonhuntard и gadia479 не съм очаквал нищо повече от общи приказки и не на място потупвания по рамото, ама, Кека, бидейки един от хората, на чиито умения се възхищавам в този форум, имаш какво да кажеш по-въпроса. По-сериозно, моля те :>.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2008 10:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ми аз затва питах кога приключва :) никакво време няма.
иначе това може и да е супер лека броня, знае ли човек, за патъците съм съгласен - стоят малко наивно.
на мен ми хареса балния вид на типажа, все едно отбива номера с малко бой и после пак разпуска :) леко като клоун го приех
Това, което не ми хареса е цветната рисунка, малко замазана и с неясни обеми.
Успех все пак
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dna4fun

МнениеПуснато на: Пон Апр 14, 2008 6:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

fart1leg, нямам нищо против тeб (освен че си изумително оргинален в прочита на чуждите никове ), незнам какво тогава ти имаш против мен или поне защо ме споменаваш сякаш имаш. Cамо теб те интересува какво си очаквал от мен, за тва ше те помоля като решиш следващия път да споделяш, сети се колко по яко ше е да си нарисуваш 70-ти левел орк и да го направиш. Oтносно рисунката на флип, не мисля че да го потупам по рамото е нeщо лошо също така не мисля че аз съм човека който да му дава критика, има авторитети по добри от мен те да го критикуват (ако четеш тоя пост мисля че тук е момента да се замислиш дали критиката която ти даваш или поне тона с който я отправяш не са малко по претенциозни от колкото е редно?).

ПП
можеби не е лоша идея да прочетеш градивната си критика и да поразгледаш собствената си тeма...

въпреки всичко с уважение:dna4whatever

Върнете се в началото
Demon_Hunter

МнениеПуснато на: Пон Апр 14, 2008 7:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Съгласен,и Нещо което ще допълня, всеки си има право на мнение,като не е длъжен да се обвързва с това на останалите.Срока е изтекъл и време за коригиране на каквото и да било няма. Браво и евала казвам за старанието,положения труд,хъса да се изправиш в такова сериозно предизвикателство каквото е този конкурс и не на псоледното място плюсовете,който показаната работа си има. Може и да има недоразуменя,което е напълно нормално като се има в предвид трудноста на заданието но си има и хубави страни.

Така че,общите приказки,и не на място потупванията по рамото си остават в СИЛА !!!!
Естественно,че ще го похваля и пожелая успех.
NOX

МнениеПуснато на: Пон Апр 14, 2008 7:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)))))
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Апр 14, 2008 7:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Съгласен съм с Морт на 100%! Всяка работа си има както добри страни, така и лоши. Когато минусите са повече от плюсовете е съвсем нормално те да се изкажат съвсем ясно в прав текст, особенно тогава когато се вижда, че обект на критика е способен човек. Коментара и критиката не е свързана задължително с корекция на конкретната задача или илюстрация, а към грешки и проблеми, които в случея на Флип са рецидив и се отнасят за повечето от нещата които е показал досега.

dna4fun
- В 'представяне' ти казах 'добре дошъл' с особенно мнение. Влезе като човек с потенциал, от който се очакват все по-добри неща с всеки нов пост. Поправи ме ако греша, но 'нов' пост от теб аз не видях. Голословниченето, заяждането и чесането на езици ги упражнявай някъде другаде! Съвсем добронамерено и все така с огромно очакване, чакам да видя новите ти неща!
Върнете се в началото
dna4fun

МнениеПуснато на: Пон Апр 14, 2008 8:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Велинов неискам да спамя обаче не мога да не ти отговоря:

1. Не съм се заял първи!!! Ако ти беше на мое място какво щеше да направиш? Плюс това защо само аз получавам забележка за заяждането а морт не? и ако мойто е чесане на език и заяждане неговия коментар и начина по който е представен към каква категория спада?

2.не поствам никак често, даже хич, истина е, защо, е моя работа и все пак приемам критиката ти, прав си като опрaвдание ще кажа че скоро направих тема (не претендирам за качеството и) редно ми се струва там да беше си отправил критиката (може да не си я видялр, но по вероятното ми се струва да не си харесал нещата в нея и все пак нормално е там да получа критика не тук).

не съм имал намерение да се карам с който и да било!

Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Пон Апр 14, 2008 8:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Детска градина...правописно и ментално.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети