Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
icf
|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 8:19 pm Заглавие: и от мене без претенции ... |
|
|
след тези на ростислав направо ме е срам да пускам в този раздел ...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 8:54 pm Заглавие: |
|
|
На мен втората като настроение ми харесва, но фокуса е избягал от лицето. Не знам, може това да ти е била целта.
Фона не ми харесва, трябва да се внимава какво има отзад и какво е то. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paddg

|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 9:33 pm Заглавие: |
|
|
Абе вие с манчев само това момиче снимате.. дайте нещо друго де... ;)
Иначе за снимките nr.1 нещо цветово не ми допада за nr.2 са ти казали за фокуса _________________ paddg.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
icf
|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 9:52 pm Заглавие: |
|
|
е, не съм толкова сляп, виждам, че не е на фокус ... ако съм я пуснал има защо.
паддг, мацката я снимам редовно, щото е супер отпусната и знае за какво става въпрос ... иначе да, и на мен ми писна само нея:)))
мерси за коментарите! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manchev

|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 11:14 pm Заглавие: |
|
|
Ти луд ли си да ги пускаш тия бе! Първата е с отвратителен фон, и двете са кофти рязани, имал си възможност да снимаш Ивето почти гола, другия път мисли и за фотографската страна на ситуацията. :P ;) Знаеш ч`си мой човек иначе, няма се сърдиш, мацко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Апр 18, 2008 11:34 am Заглавие: |
|
|
Manchev написа: | Ти луд ли си да ги пускаш тия бе! Първата е с отвратителен фон, и двете са кофти рязани, имал си възможност да снимаш Ивето почти гола, другия път мисли и за фотографската страна на ситуацията. :P ;) Знаеш ч`си мой човек иначе, няма се сърдиш, мацко. |
Абе, ей, я се уточнете ква ви е основната цел в живота и в снимането на мацки, че се размиват нещата някак иначе :)))
icf, можеш доста по-добре, наистина, но във втория кадър има нещо - много е "натурален" и оставя чувството, че си седнал да си говориш на къс пас с модела. Блъра допринася за това, композиционно обаче не е добре. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
icf
|
Пуснато на: Пет Апр 18, 2008 12:37 pm Заглавие: |
|
|
да, мерси, прави сте ... идеята ми беше за много небрежни кадри, като при първия въобще не се разбира май, че става въпрос за легло и това отзад са възглавници, хаха :) (тоест исках да снимам мацка на легло, ама някакси да избягам от клишетата, дедазнам)
при втория май се е получило горе долу, но композиционно куца ... така е като снимам веднъж на толкова време ... мерси пак ;p
(след тия снимки поне една приятелка цяла вечер ми се накара за целия ми подход на снимане и специално момента "само ива" ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|