Graphilla.com :: Преглед на тема - и от мене без претенции ...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

и от мене без претенции ...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
icf

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Апр 17, 2008 8:19 pm    Заглавие: и от мене без претенции ... Отговорете с цитат

след тези на ростислав направо ме е срам да пускам в този раздел ...

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Чет Апр 17, 2008 8:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен втората като настроение ми харесва, но фокуса е избягал от лицето. Не знам, може това да ти е била целта.
Фона не ми харесва, трябва да се внимава какво има отзад и какво е то.
paddg

МнениеПуснато на: Чет Апр 17, 2008 9:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе вие с манчев само това момиче снимате.. дайте нещо друго де... ;)

Иначе за снимките nr.1 нещо цветово не ми допада за nr.2 са ти казали за фокуса
icf

МнениеПуснато на: Чет Апр 17, 2008 9:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е, не съм толкова сляп, виждам, че не е на фокус ... ако съм я пуснал има защо.

паддг, мацката я снимам редовно, щото е супер отпусната и знае за какво става въпрос ... иначе да, и на мен ми писна само нея:)))

мерси за коментарите!
Върнете се в началото
Manchev

МнениеПуснато на: Чет Апр 17, 2008 11:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти луд ли си да ги пускаш тия бе! Първата е с отвратителен фон, и двете са кофти рязани, имал си възможност да снимаш Ивето почти гола, другия път мисли и за фотографската страна на ситуацията. :P ;) Знаеш ч`си мой човек иначе, няма се сърдиш, мацко.
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пет Апр 18, 2008 11:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Manchev написа:
Ти луд ли си да ги пускаш тия бе! Първата е с отвратителен фон, и двете са кофти рязани, имал си възможност да снимаш Ивето почти гола, другия път мисли и за фотографската страна на ситуацията. :P ;) Знаеш ч`си мой човек иначе, няма се сърдиш, мацко.

Абе, ей, я се уточнете ква ви е основната цел в живота и в снимането на мацки, че се размиват нещата някак иначе :)))

icf, можеш доста по-добре, наистина, но във втория кадър има нещо - много е "натурален" и оставя чувството, че си седнал да си говориш на къс пас с модела. Блъра допринася за това, композиционно обаче не е добре.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
icf

МнениеПуснато на: Пет Апр 18, 2008 12:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

да, мерси, прави сте ... идеята ми беше за много небрежни кадри, като при първия въобще не се разбира май, че става въпрос за легло и това отзад са възглавници, хаха :) (тоест исках да снимам мацка на легло, ама някакси да избягам от клишетата, дедазнам)

при втория май се е получило горе долу, но композиционно куца ... така е като снимам веднъж на толкова време ... мерси пак ;p

(след тия снимки поне една приятелка цяла вечер ми се накара за целия ми подход на снимане и специално момента "само ива" )
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети