Graphilla.com :: Преглед на тема - етюди

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

етюди

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
exile

Местожителство: Plovdiv, Sofia

МнениеПуснато на: Чет Май 01, 2008 2:05 pm    Заглавие: етюди Отговорете с цитат

Даже не съм много сигурен за какво ги показвам тези неща, но критика не е излишна ;p

От година и малко ходя на уроци и съответно държа молив извън часовете по немски, примерно... Та първо смятах да се пробвам в ТУ-то инженерен дизайн и съответно ми трябваше рисуване, но курсовете им ме отказаха от всичко свято, след като чичката по рисуване заспа по някое време на занятието. Както и да е, май ще записвам графичен дизайн в НБУ и съответно ми трябва портфолио, пък и много ми се рисува, така че не спирам с редовните уроци.

35х50, главно картон от цигари, тук-там тинтурето. (с о или с у се пише не съм сигурен...), повечето правени уж за изпитно време (5 часа), реално кафето и цигарите често надделяват.

Г/д по хронологичен ред:

Първият ми завършен етюд евър. Съответно е уеко зуе, но човек трябва да помни откъде е тръгнал, хъхъ :D

Това пък ми е първия опит на тинтурето, много приятно за рисуване, нищо общо с цигарения картон

Втория ми такъв опит, любимия ми капител, понеже е много пластичен:

Последен опит на тинтурето, с капитела печално известен като "Мекия". Иди разбери що ;p

После имах 2-3 месеца пауза от рисуването и възобнових в началото на тази учебна година. Първото нещо, което надрасках беше това симпатично капителче, което ми е и последния път, когато рисувах "чист" капител, без други неща в композицията:

Едно бързо учо и един бърз череп, има няма час и половина два за всяко от тях:

И после идват първите ми опити за глава и натюрморти и такива, горе-долу в хронологичен ред:

Тук знам, че контраста е мноо зле, но все пак поствам, а и пича много ми заприлича на Мао, не знам :D
Главите са гипсови, но се зарибих да им добавям очи, извинете за простотията:

Еми това е в общи линии постигнатото от мен до момента :) С някои пропуски, едно-две неща не са при мен в момента. И без скучните конструктивни натюрморти, опитите за ВИАС-аджийски контструкции, цветни задачи и останалия джънк, който съвсем не си струва да се показва.

Ще се радвам на някакъв коментар от рисувачите.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети