Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LOC

|
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 10:38 am Заглавие: Кратки лекции по: |
|
|
Здравейте!
Аз и няколко колеги от Fmedia ще изнасяме лекции на финалния кръг на гимназиалната олимпиада по ИТ. Лекциите не са прекалено задълбочени, но са идеална основа за интересуващите се от дадения въпрос.
Лекциите са:
WebDesign (Overview)- Георги Дичев
WebDesign (Interface vs Graphic design)- Борислав Тодоров vs Герасим Витяков
Particles in 3dsmax (basics)- Валери Тритяков
Анимация (всичко-което-НЕ-Е-техническо-и-трябва-да-знаете) - Любомир Илиев(аз)
Място, метод и идея (modern artist guidelines) - Любомир Илиев(пак аз)
За сега ми е казано, че ще се проведът на 16май(този петък) в "Департамента за информация и усъвършенстване на учители" който се намира на "Цар Борис ІІІ" № 224 (Княжевво)....почваме в 17:00 и цялото нещо ще е не повече от 2 часа с включени почивки. Ако има промени ще свиркам _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 11:55 am Заглавие: |
|
|
То не е лошо. По принцип. Обаче преди да започнете да изнасяте лекции и най-вече за да има смисъл и посещаемост е хубаво да понатрупате повече опит. Или ако сте натрупали, да покажете на хората за да имат интерес да дойдат.
Нищо против, и не съм нещо негативно настроен, да не ме разбере някой погрешно. Просто съвет. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 1:42 pm Заглавие: |
|
|
а кои са Георги Дичев, Борислав Тодоров и Герасим Витяков? _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 2:11 pm Заглавие: |
|
|
Аз бих дошъл. 17:00 в петък ми е малко рано, но ако се измъкна бих отделил 2 часа. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 2:29 pm Заглавие: |
|
|
@Bio
Цитат: | Лекциите не са прекалено задълбочени, но са идеална основа за интересуващите се от дадения въпрос. |
“I am only one, but still I am one. I cannot do everything, but still I can do something; and because I cannot do everything, I will not refuse to do something that I can do.”
Helen Keller
@bile- Георги Дичев е единият от основателите на Fmedia. А Борислав Тодоров и Герасим Витяков са хора от web екипа ни...бих искал да мога да кажа никове от форуми, но както казваше един приятел "не всички изпитваме нужда да си мерим п*шките по форумите".
работата им всеки може да види в портфолиото на фирмата ни http://fmedia.bg/ _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 2:51 pm Заглавие: |
|
|
LOC написа: | @Bio
Цитат: | Лекциите не са прекалено задълбочени, но са идеална основа за интересуващите се от дадения въпрос. |
“I am only one, but still I am one. I cannot do everything, but still I can do something; and because I cannot do everything, I will not refuse to do something that I can do.”
Helen Keller
@bile- Георги Дичев е единият от основателите на Fmedia. А Борислав Тодоров и Герасим Витяков са хора от web екипа ни...бих искал да мога да кажа никове от форуми, но както казваше един приятел "не всички изпитваме нужда да си мерим п*шките по форумите".
работата им всеки може да види в портфолиото на фирмата ни http://fmedia.bg/ |
да хубаво, просто като човек го погледне в контекста на специализирания форум има нужда от повече инфо за презентиращите.
п.с.
тва английското ме мързи да го чета, ако ти се превежда, дай го пак. знам че обичаш да си пишеш на английски ей така за кеф, ма все пак I'tsa BG youno? :) :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 3:09 pm Заглавие: |
|
|
Това англииското дето те мързи да го четеш е цитат на Хелън Келър гласящ криво ляво:
"Аз съм само един, но поне съм един. Аз немога да направя всичко, но поне мога да направя нещо; и точно защото немога да направя всичко, няма да откажа да направя нещото което мога"
(предполагам, че тя като го казва е в женски род, но докато го писах ми се струваше толкова нередно :D:D:D) _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 3:25 pm Заглавие: |
|
|
хубава мисъл. мда. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 5:16 pm Заглавие: |
|
|
На такива мисли може да се възхити човек, който не слуша рап
Аз ще заповядам. Мерси. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 5:29 pm Заглавие: |
|
|
BSC System написа: | а такива мисли може да се възхити човек, който не слуша рап |
...wa'?
BSC System написа: | Аз ще заповядам. Мерси. |
Заповядай:D:D:D _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 6:25 pm Заглавие: |
|
|
LOC написа: | както казваше един приятел "не всички изпитваме нужда да си мерим п*шките по форумите". |
хм, явно съм си забравил рулетката?!
Инак е възможно и аз да намина, чия е инициативата и по какъв случай се организира, ако не е тайна? : ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 6:51 pm Заглавие: Re: Кратки лекции по: |
|
|
И аз не познавам лекторите, но пък хората са решили да поведат някаква инициатива, което заслужава адмирации.
Ще ми е интересно да присъствам, мерси. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Сря Май 14, 2008 4:10 pm Заглавие: |
|
|
Ъммм....много съжалявам за простотията, но токущо ни казаха, че нямало да могат да ни предоставят зала, че променят мястото и че лекциите трябвало да ги изнесем в училищна стая......за да илюстрирам колко малоумно е ръководството на тази олимпиада само ще отбележа, че в нея има около 140 участника+X ръководители...дори и 1/3 от тях само да решът да присъстват това са около 50 човека в класна стая...
С оглед на създалите се обстоятелства, се извинявам много на всички които проявиха интерес, и с голямо неудобство оттеглям поканата си към вас :(
100'000'000'000'000'000 извинения отново.... _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Сря Май 14, 2008 4:22 pm Заглавие: |
|
|
нищо де! ко толкоз?
ей ся някой ще обади едно свободно студио за събота и неделя : ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Evil_flower

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 4:46 pm Заглавие: |
|
|
Аз бих отишла.Със сигурност ще е много полезно и интересно. _________________ http://milvani.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|