Graphilla.com :: Преглед на тема - Въпрос за таблет

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос за таблет

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Snupi

МнениеПуснато на: Сря Май 14, 2008 11:39 am    Заглавие: Въпрос за таблет Отговорете с цитат

Здравейте, имам въпрос относно таблетите. Искам да си купя таблет, но не знам на какво да се спра. Доколкото разбрах от форума ви, най-добрата марка е Wacom. Обиколих целия град (Варна), но такова животно никъде не намерих, на половината места даже ме питаха какво е таблет. Иначе на другите места ми казаха, че могат да ми поръчат, но не искам да броя пари за нещо, което после да се окаже, че не ми върши работа. На мен таблета ми трябва да си изкарвам хляба с него, за рисуване и обработка на рисунката с Photoshop. Та ако може да ми дадете някои съвет или да ми препоръчате някои модел, ще съм ви много благодарна. Мерси предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ники михайлов

МнениеПуснато на: Сря Май 14, 2008 11:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

1. Темпус

2. за ~200 - Bamboo - бива; за ~600 - intuos. Размера не е решаващ.
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Сря Май 14, 2008 12:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Относно вносителя: http://www.adcom.bg/Web/ADCOM_EN.htm
Видовете таблети: http://www.adcom.bg/Web/Wacom/Wacom.htm
Препоръчително Intious. Независимо от размера, характеристиките са едни и същи. Ако не може да се джобиш 1000 кинта за А4 то А5 също е много добър вариант.

Иначе от всеки сносен магазин за хардвер където хората знаят какво правят, не би трябвало да те гледат странно, а направо да те оферират с цена и време за доставка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети