Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
жапанкъ
|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2008 3:15 am Заглавие: комикс-конкурсче: човекът, който анатемоса бъркането в носа |
|
|
ами, с иван си говорихме кога ли точно е настъпил момента, и кой ли е бил тоя гад, който е обявил бъркането в носа за неприлично.
хващам се на бас, че преди този миг всички са си бъркали спокойно в носовете. а сигурно, и са си ядяли сополите, където,
и пред когото си искат, без да се притесняват, че е невъзпитано.. нека изследваме ситуацията заедно....
та, обявявам конкурсче за комикс от макс 10 панела по темата.
изисквания:
1. колкото може по-смешен.
2. колкото може по-яко реализиран.
срок на предаване на творбите: на 12 май закриваме постването в тази тема и гласуваме за най-доброто предложение.
наградата: първото място печели неизтъркваема при пране щампа на спечелилият комикс, върху тениска, раничка, пуловер, обувка...
или там, каквото дадете, и на което ще се радвате най-много да си гледате рисунките. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Evil_flower

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2008 9:24 pm Заглавие: |
|
|
Сиб,инициативата за конкурс ми харесва,но темата е :? _________________ http://milvani.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пет Апр 25, 2008 7:47 am Заглавие: |
|
|
Evil_flower написа: | Сиб,инициативата за конкурс ми харесва,но темата е :? |
темата е в заглавието ----> човекът, който анатемоса бъркането в носа
на пръв поглед е лесничко, но всъщност е трудна тема, щото е пълна простотия и изисква особено естетическо чувство
и мислене за да се направи нещо наистина фецко. даже, струва ми се, че наградата не е подходяща. май трябва да е нещо
по-готино. ще помисля какво може да се подобри в това. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Пет Апр 25, 2008 9:53 am Заглавие: |
|
|
аз предлагам наградата да е .....
екскурзия до египет и......
и да си напраим там снимки на върха на пирамидата как си бъркам в носа :))) за да мойе да се обожестви ......и една снимка с папата как обявявя на целият свят "11-тата" бояйия заповед "не вадете пръстът от ност си в присъствие на смъртно същество "
и така победителят наистина ще почувства заслугата си че е допринесъл за човешката еволюция _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Апр 25, 2008 10:23 am Заглавие: |
|
|
paniccontrol_86 написа: | аз предлагам наградата да е .....
и да си напраим там снимки на върха на пирамидата как си бъркам в носа :))) за да мойе да се обожестви ......и една снимка с папата как обявявя на целият свят "11-тата" бояйия заповед "не вадете пръстът от ност си в присъствие на смъртно същество "
и така победителят наистина ще почувства заслугата си че е допринесъл за човешката еволюция |
Ей тва сега го нарисувай, и ще си моя фаворит! :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Апр 25, 2008 10:40 am Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | paniccontrol_86 написа: | аз предлагам наградата да е .....
и така победителят наистина ще почувства заслугата си че е допринесъл за човешката еволюция |
Ей тва сега го нарисувай, и ще си моя фаворит! :) |
:))))))))))))))))))) ако го анимираш и на мен _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пет Май 09, 2008 10:30 am Заглавие: |
|
|
само да ви подсетя... срока е до дванайсти.
конкурсчето си е сериозно, макар темата да е идиотска :)
знам, че повечето нямате време, ама ше е интересно, ако
някой все пак направи нещо. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PLAY

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Чет Май 22, 2008 1:21 pm Заглавие: |
|
|
хехе.
впрочем, получих ето това преди дванайсти. но беше единствено - и съответно - спечели първото място. автор: vankuzo
 _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PLAY

|
Пуснато на: Чет Май 22, 2008 6:20 pm Заглавие: |
|
|
Е, те моите са без всякакви претенции :)
А и нямаше как да го пусна точно тия дни. _________________ http://www.mirasgallery.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|