Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 1:34 am Заглавие: Сторбист |
|
|
Идеята беше да ходиме в събота,да търсиме добро место да снимам един приятел и колата му,отидохме с още двама колеги до вирджиния уотър,тъкмо намерихме место,после нашият човек докато намери път как да докара колата ,на мястото,и след по малко от 10 минути снимане,дойдоха на кралицата охраната и ни светнаха в далаверата че нито имаме право да снимаме тука,нито пък кола да вкарваме...и така от там обратно към лондон,и се събрахме пред болницата в която работиме всичките.....там ми се стори горе доло че може да се получи нещо,отколкото да не сме капо за деня......проблема си остана че така и нямаше време да се поработи по добре върху осветлението,композицията и концепт някакъв,оставихме го за друг път......но кой знае кога ще бъде това някой друг път ;)))...пък ако искате предлагам тази тема да си я направиме като сторбист-ът .....пс коментари и съвети по светлината ще са от полза
 _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manchev

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 9:49 am Заглавие: |
|
|
Ще обясниш ли за по-зеленичките като мен какво е осветлението? Аз виждам един осмоъгълен бокс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 10:02 am Заглавие: |
|
|
чадър виждаш :)
иначе кадрите много сток са се получили! харесвам! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Flipshot

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 12:11 pm Заглавие: |
|
|
баш чадър си е _________________ JAZZ DO IT! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
icf
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 12:57 pm Заглавие: |
|
|
тия външните ми харесват, тези вътре дето са хич не ми допадат..:)
някаква среща на strobist.com ли сте правили? :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manchev

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 2:13 pm Заглавие: |
|
|
Хаха, вярно чадър било. ЕХ, зелена тиквоо... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Darksorrow

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 2:14 pm Заглавие: |
|
|
за мен пък най-якият кадър е с пича върху колата вътре.
бих се замислил за разполагането на обекта на кадрите вън, защото поне на два главите се секат през вратовете от хоризонта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 2:34 pm Заглавие: |
|
|
Тука някакви 'спецове' нещо са коментирали преди мен, обаче нищо не им се разбира, може би са махмурлии нещо.
Кадрите са си много яки. 3 и 4 изглеждат да се просто някакви снимки на аверчета, но са светнати приятно.
Останалите дори и да има някакви забележчици за кадрирането, мисля че са се получили супердобре. Аз определено се кефя как са заснети, и на пичовете се кефя, и на колата. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 3:09 pm Заглавие: |
|
|
съгласен със Сумо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 10:02 pm Заглавие: |
|
|
Дружина,благодаря за отделеното внимание,на вниманието на Манчев ,осветлението е 3 канонски светкавици и един ST-E2 от койот не съм особено доволен (бе не е чак толкоз зле )чак сега ме е ят че си продадох покетуизърдите,както и да е(между другото Манчев не на всички снимки са ползвани и трите за сетът)
icf ,среща нямаше,просто от както съм си купил такъмите само веднъж съм излизал да се пробвам на локация,и то тази сесия се явява нещо като практика.
В началото мислех,да махам,отраженията от светлината в очилата,но после ми се стори по интересно ...сякаш по детайлно за какво е ставало на терена ;)))))) _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 10:36 pm Заглавие: |
|
|
Евалата човек! Последния character адски ми допада ;)....save as.... _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
muu

Регистриран на: 03 Юни 2003 Мнения: 92 Местожителство: planeta zemia
|
Пуснато на: Чет Май 22, 2008 2:10 am Заглавие: strobist :) |
|
|
Zdraveite i ot men :) sled edno 5godishno prekasvane si spomnih parolkata na accounta mi tyk :)
ako imate pat kam Newcastle moje da napraviim edin Strobist Meeting :)
btw cialata ideia e okolo svetkavici kato osnovni iztochnici na osvetlenie , primerno svetkavica zad soft box,etc
www.strobist.blogspot.com/ i saotvetno vav Flickr
www.flickr.com/groups/strobist/
pozdravi _________________ o;=; |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|