Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 4:58 pm Заглавие: как му викаха на това - флаери или спам? =) |
|
|
да се каже че тази година съм работил
даже "сайт" направих
ама аз, тея опити в тая насока не са ми за пръв път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 6:06 pm Заглавие: |
|
|
михайлов... неподозиран напредък имаш последните 12-13 години :)))
Виж сега, back-а ти е ОК, ама front-a ти има разни кусури... например... поради по-тежката долна част, целия спам продобива леко конична композиция... което съм сигурен, че не си целял.
Следващата забележка ще ти я напиша, когато ми дадеш един списък с нещата които искаш да кажеш на зрителя... подреден по важност.
p.s. Тая проекция на говорителите зад маймуната е бахти безмислената, да не говорим, че самите говорители за бахти клишето, ама ше го преглътна в името на консуматорското послание. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 7:52 pm Заглавие: |
|
|
то и смисъл ли имало?
а аз си мислех че тези листи показват на децата къде са гъбите! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2008 11:58 pm Заглавие: |
|
|
По предната част - личи си че е почнато от гърба значи :)
И после юрушшш
На лицето Йерархията на регистриране искам да е
1. Маймун
2. Горния надпис
3. Плетеницата от имена
Причини - поради редица отрицателни (предимно форумни) препирни има едни негативи към нашите мероприятия. В края на миналата година решихме да подходим с малко по-сигнален подход - животни, като визуален дразнител.
Примерно предното по-голямо парти беше на флаера с мечка, държаща телевизор. Не толкова заради смисъла а защото хората реагират "я, мечка с талавизор" и оно се затъква там и стои известно време - току виж някой прочел за какво иде реч.
Та тоз маймун е важно да хваща окото с полууплашения-полутъжен поглед и след това евентуално някой да се втурне да разчита (реакция на момичетата, докато раздавам флаера "яяяя каква сладка маймунка" - булЗаааай). Говорителчетата изобщо не са ми в епицентъра по важност
Гъби няма да има, а главния канал за трева във Варна, е спрян. Изобщо мъка =) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 2:47 pm Заглавие: |
|
|
не мъ разбра.... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 2:49 pm Заглавие: |
|
|
бавен съм. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 2:57 pm Заглавие: |
|
|
Ерархията на инфото ти е странна /сбъркана/, та исках да ми обясниш кое пред кое седи по важност... а не да ми развиваш природонаучни глупости, секаш ще ми го продаваш тоз' дизайн...
Тъй де... мислене му е майката :) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|