Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Май 23, 2008 12:07 pm Заглавие: |
|
|
Вече и Инди не е същия...
Но, се изкефих яко!... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BORSP
|
Пуснато на: Пет Май 23, 2008 1:01 pm Заглавие: |
|
|
Просто вИлИк филм! ;)
Жалко, за образа на Индиана в душите на феновете. Карай, трябва да има и 5-та част, там ще е още по-... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Май 23, 2008 1:16 pm Заглавие: |
|
|
Аре и аз с колегите днеска, па да видим. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Май 23, 2008 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Мен също много ми хареса, не е на нивото на Кивота и Граала, но спокойно се класира наравно със Храма на Обречените.
Малкия келеш го бива :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Май 24, 2008 12:26 pm Заглавие: |
|
|
Чакам на 12 юни да отворят арена във Варна и аз ще отряза...
Дотогава ще се задоволявам с този трейлър... ;)))
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Май 24, 2008 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Noooo... bad trailer, bad! ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Май 24, 2008 8:51 pm Заглавие: |
|
|
Не е с баш същия дух филма, ама е невероятен _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Съб Май 24, 2008 8:58 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Не е с баш същия дух филма.... |
А защо? Дали е умишлено? Аз не съм го гледал още, но от това което видях се опасявам че няма да получа същата емоция, както от предните 3 филма.
Силно се надявам да греша. Утре ще разбера.
Дано не е толкова драстично като при Междузвездните войни, където обърнаха хубавата приключенска приказка, на грандомандски политически трилър от тия по-долнопробните.
:( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Май 24, 2008 10:14 pm Заглавие: |
|
|
Умишлено е естествено. А и няма как иначе. Не може инди да е пак на 37 и нацистите да подготват коварни планове за завземането на света :). Не е същата емоция но няма защо да се опасяваш защото е друга емоция. Ще се изкефиш особено много ако отидеш отворен да гледаш нов филм за Инди и оставиш другите като предистория. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Съб Май 24, 2008 11:27 pm Заглавие: |
|
|
Днес го гледах .. наистина го няма онзи олд скуул дух .. но пък за сметка на това има куп други яки неща .. лично аз останах изкефен .. имаше яка атмосвера .. особенно в ''атомното селце'' в началото .. отделно пък съм фен на палеоастронавтиката още от хлапе .. така че палци горе :>. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 6:04 am Заглавие: |
|
|
Абе Инди си е Инди... малко в повече ми дойде фантастиката, ама на кой му пука? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 11:56 am Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Bio написа: | Не е с баш същия дух филма.... |
Дано не е толкова драстично като при Междузвездните войни, където обърнаха хубавата приключенска приказка, на грандомандски политически трилър от тия по-долнопробните.
:( |
I find your lack of faith disturbing, брат :)
Нормално е а имат различно усещане филмите -- темите се въртят около различни митологии/религии -- за нас Граала и Кивота имат много по-различно значение от индийските и индиански артефакти.
Липсват ми обаче германците, за мене те винаги са били много по-интересни противници от руснаците. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 11:57 am Заглавие: |
|
|
"I like Ike!" - това беше добро, ама май малко хора в киносалона го разбраха. :) Филмът е различен от предишните, така беше и "Кръстоносния поход" - в началото излязох доста объркан от салона, очаквайки "Храма на обречените" /тогава ми беше фаворит/, но след това се превърна в любимата част от трилогията. Така че, който не го е гледал, не очаквайте преразказ на някой от старите епизоди, това е ново, епохата е нова, има много нови лица и при това много запомнящи се, но Инди си остава стария, а това е най-хубавото. :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 12:00 pm Заглавие: |
|
|
А и оня малкия, баси наглото копеленце, много ме изкефи _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 12:07 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | А и оня малкия, баси наглото копеленце, много ме изкефи |
"Дръжте Брилянтина!" - много добър момент :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 1:03 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Bio написа: | А и оня малкия, баси наглото копеленце, много ме изкефи |
"Дръжте Брилянтина!" - много добър момент :) |
DA :)))) Malkoto kelementse naistina me kefi, napomnya mi na Indy ot "Young Idniana Jones".
Sushto mi mnogo haresa nameka ot kraya na filma za oshte nowi epizodi sus Indy (Spielberg sushto go namekna w interview) -- keleshcheto aha da si slozhi shapkata, i Indy mu ya wze -- chekai Junior, rano e oshte da me otpiswash :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 1:48 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Ky3Mu4 написа: | Bio написа: | А и оня малкия, баси наглото копеленце, много ме изкефи |
"Дръжте Брилянтина!" - много добър момент :) |
DA :)))) Malkoto kelementse naistina me kefi, napomnya mi na Indy ot "Young Idniana Jones".
Sushto mi mnogo haresa nameka ot kraya na filma za oshte nowi epizodi sus Indy (Spielberg sushto go namekna w interview) -- keleshcheto aha da si slozhi shapkata, i Indy mu ya wze -- chekai Junior, rano e oshte da me otpiswash :)))) |
Точно! :)
"Make your own adventure, kid, this one is mine!" :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 2:18 pm Заглавие: |
|
|
Тва беше супер момент, да.
Аз ко бях на мястото на Лукас и Спилбърг бих направил още 2 скоростни серии. В които да се прехвърли плавно топката към малкия наглец.
Форд все още става. Ако обаче чакат 10 години и него ще го видим на черно бяла снимка на нечие бюро.
Според мен младежа ще му отива да е новия Инди, аз лично го приех и съм ОК това да се случи. Та този намек с шапката го приемам по-скоро като въпрос към нас. Един вид, навити ли сте пичове и дами така да се развиват нещата занапред?
Аз казвам да.
Според мен Спилбърг и Лукас трябва да вземат пример от П. Джаксън.
Да вземат да снимат докато актьорите и духа е свеж и да си правят постпродукциите после. Да снимте за 1 година още 2-3 серии, да си направят разтеглено във времето ефектите, всички ще са щастливи! И ние шси имаме Индита, и на тах касите им ще са пълни _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 4:06 pm Заглавие: |
|
|
Принципно идеята на Спилбърг е била за 5 серии, има слухове че се готви 5-тата, но предполагам, че ако след това реши да продължи темата, то ще е съвсем нов филм и с ново заглавие. За мене лично "Индиана Джоунс" започва и свършва с Харисън Форд. Малкия тепърва ще трябва да се доказва :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|