Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mi_ro_to
|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2008 1:35 am Заглавие: Е за Уеба |
|
|
Е тука некви неща за уеб, пускал съм и преди веднъж ама си беше малоумщина :)))
Та тва са разни неща къде от клиенти повлияни къде от мен, ама кода и интеграцията на повечето са си от мен (тва за радела не е от значение:))
Намерих фаила (бях забравил за него) и не съм подбирал. Пускам го сичкото :)
Не е кой знае кво ама от сърце, има неща дето сигурно няма да се отворят има и разни WIP но като и да е. Отдавна не бях чел Графила , па и гледам че уеб раздела май нещо запада :))) ( много малко неща се пускат бе , да не е в криза неква бългаския уеб или ... преди са вдъхновявах повече от работите дето се пускаха :)
та реших да се възползвам...
http://miroslavkocev.com/index0.html |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 227 Местожителство: Creative Director
|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2008 1:00 pm Заглавие: |
|
|
че той графичния дизайн за уеб приложения никога не е излизал от кризата си в бг :)
щом един от най-некадърните дизайнери в света даде много слаба оценка на бг уеб дизайна и общноста преди време ...
... а същия този беше гуру за повечето тукашни самопровъзгласили се и в последствие самозатрили се дизайнери. :)
за да не съм off-point
имаш някои сполучливи и някои много кофти визии ...
според това което се пуска в уеб, си ок ... _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2008 5:08 pm Заглавие: |
|
|
Представи си сега, че модератора е кликнал на 3-4 произволни и те са точно най-слабите ти.
: ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2008 6:25 pm Заглавие: |
|
|
DinYa написа: | Представи си сега, че модератора е кликнал на 3-4 произволни и те са точно най-слабите ти.
: ) |
Аз си го представих, за малко да пропусна тези от нещата, които бяха ОК. :) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2008 6:58 pm Заглавие: |
|
|
VirenEngel написа: | че той графичния дизайн за уеб приложения никога не е излизал от кризата си в бг :)
щом един от най-некадърните дизайнери в света даде много слаба оценка на бг уеб дизайна и общноста преди време ...
... а същия този беше гуру за повечето тукашни самопровъзгласили се и в последствие самозатрили се дизайнери. :)
|
Ех тоя Лебедев бе, голема работа:)))
А уеб дизайна не е това което беше, отдавна графичната му част не е обект за "творчески изяви"(слава Богу), та за тва нема постове.
Ората си прават страници и са фокусират върху хубавите неща в живота.
Мацки. Пачки. Брички. Биричка.
Иначе и аз така мисля:
Цитат: | за да не съм off-point
имаш някои сполучливи и някои много кофти визии ...
според това което се пуска в уеб, си ок ... |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2008 7:23 pm Заглавие: |
|
|
Избери си най-добрите неща и ги покажи. В мометна показваш всичко което си правил, но за съжаление голямата част е доста слаба. Някой клиент може да го спечелиш с броя на проектите, които си правил, но тук се кандидатства с качество, а не с количество. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2008 1:47 am Заглавие: |
|
|
ъм... да не им упрекваме, каквото намират за важно хората,
ама пък и форум за цаца с картофки... на къде? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2008 3:12 pm Заглавие: |
|
|
mi_ro_to написа: | знам кое неструва и кое струва |
ми да беше подбрал 7-8 линка дето да "струват", па да ги беше пуснал... че няма време цял ден линкове да се цъкат
mi_ro_to написа: | не ми дреме изобщо |
ми тогава.... за ко се представяш?
иначе съм съгласен че има и приятни работи в тези, които имах нерви да разгледам _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mi_ro_to
|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2008 4:16 pm Заглавие: |
|
|
Извинявам се ако съм засегнал някой ;)
с това "не ми дреме изобщо" имах предвид че не съм се засегнал за това че "повечето неща са слаби " или нещо подобно беше :) нямам нищо против това. така се изразих щото "сензитивен талант" и е такива сложни думи..
А за това с многото линкове, не знаех че подейства така ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mi_ro_to
|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2008 4:17 pm Заглавие: |
|
|
и опция за редакция на постовете нема да е зле да се добави :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mi_ro_to
|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2008 4:27 pm Заглавие: |
|
|
и последно да добавя:)
малко ме дразни цялата работа. имам усещането че всеки си крие проектите дето са по зле, а със сигурност има и такива (или от клиенти или от автора усрани :)
та като отворя "портфолиото" на някой и там едно две сайтчета... а иначе уж здраво се работи. е къде са тия работи. ако някой каже че 99% от нещата дето прави са супер издържани... и може би това е причината да не подбирам а да пусна всичко ( е някой работи съм ги скрил и от себе си:)) а не да подбирам и накрая да пусна 5 проекта а другото да си го крия ;) "за пред клиенти".
Това е. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2008 4:31 pm Заглавие: |
|
|
ami po-strannoto e, 4e ne te pritesnqva da si razvqvash "osranite" proekti. Vinagi sym mislel, 4e celta na portfolioto e da pokaje kolko si dobyr, a ne 4e si izvyrtql milioni zapetaiki po plo4kite v toaletnata...Qvno koli4estvoto e predi ka4estvoto... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2008 4:36 pm Заглавие: |
|
|
mi_ro_to написа: | и последно да добавя:)
малко ме дразни цялата работа. имам усещането че всеки си крие проектите дето са по зле, а със сигурност има и такива (или от клиенти или от автора усрани :)
та като отворя "портфолиото" на някой и там едно две сайтчета... а иначе уж здраво се работи. е къде са тия работи. ако някой каже че 99% от нещата дето прави са супер издържани... и може би това е причината да не подбирам а да пусна всичко ( е някой работи съм ги скрил и от себе си:)) а не да подбирам и накрая да пусна 5 проекта а другото да си го крия ;) "за пред клиенти".
Това е. |
Всички бълват и шитс човече. Въпроса е да си показваме нещата дет са готини за да ни е приятно и за да видим как да стават по-добри. И още повече ти да си избереш нещата дето най-си харесваш и да ги покажеш в по-сбит вариант за да се представиш. Няма лошо. Пък и не е толкова трудно.
Ако сам избереш нещата които са ти по-хубави. Тва означава че си знаеш кое е шитня и кое е готино. Ако си избереш неща сред тези които са кофти, значи не разбираш кое ти е хубаво и кое не което е кофти. Тва означава че дори и добрите ти неща всъщност са злучайни. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mi_ro_to
|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2008 6:36 pm Заглавие: |
|
|
Е поне права за общи приказки требва да ми дадете :)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mi_ro_to
|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2008 10:01 am Заглавие: |
|
|
голем съм кретен, чак сега прочетох правилата за "представяне" то там си пише как да се ибере най -доброто и т.н. ако го бях прочел в началото еххх..
извинявам се на модераторите за това. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2008 12:02 pm Заглавие: |
|
|
ъм, немисля че е късно още?
Пък и отдавна не е имало подобно представяне, липсваха ми х )) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mi_ro_to
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2008 2:55 pm Заглавие: |
|
|
http://www.alinadesign.net/edicta/
кефи _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Нед Юни 08, 2008 8:22 pm Заглавие: |
|
|
mi_ro_to чеквай си мейла по-често ... :\ |
|
Върнете се в началото |