Graphilla.com :: Преглед на тема - Уеб

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Уеб

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Дими

МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2008 3:20 pm    Заглавие: Уеб Отговорете с цитат

Добър ден :)

Няколко неща от последната година и малко - в знак на признание че искам и да съм част от сплотената и динамична атмосфра на уеб форума! :)

Да се почваме! :)

Това е сайт за "готови храни" ... Храни с претенции за класа, но въпреки това - в консерви и опаковки :)
Няма да пиша цялостен brief на проекта, но ще ви кажа как трябваше да Гарбит акцентират върху това че с тяхнитте интеранционални храни "it's like being there" и в ТВ рекламата им една домакния се маскира с различни "носии" :) ... От тук идва навигацията на сайта - като цъкенш на момиче/продукт и цялата хава се сменя и се появява примерно Чили атмосферата, с чили продукта... Мисля че схващате, нали? :/
По този проект работих с Tangerine.
Това е хоума - в кухнията + мазна промоция :)

Вътрешната - Чили в случея:

Tова е за една Естонска фирма която разцъква и в България. Занимават се със архитектура и стройтелство, но става дума не за нещо абсолютно бутиково, ами по-скоро за нещо във качествения висок-среден ранг... Има стабилна мейнстрийм вибрация мисля в консервативния лейаут :) И не е случайна искам да кажа...

Вътрешна:

Това е един сайт който вече е офлайн...
Това е вътрешната страница като аз съм правил целия"театър" и измислих интеракцията с пънчетата/юзърите :) Като цъкнеш на пънче и то "скача" на сцената и отстрани му се попълват данните. Гледаш филмчето/слушаш песничката и можеш да гласуваш за него. А самото филмче/песничката е няква скоропоговорка със името на продукта на Френски... Нещо от рода "Петър пепси пие и през три пръта препива.."

А това е един сайт за една Българо-Испанска кантора:

Online версията: www.gestyona-bg.com

Един proposal за една стройтелна фирма.
Нищо не стана в крайна сметка :) Нещо несериозно се отнесоха към идеята...

A phototeque.eu ще бъде място където тесен кръг лица ще градят архив ...и всичко това - live! in a browser near you! :)
Тук и логото е мое... Но за него и няколко други лога - в друга тема, в логото направо...

Стига толкова :)
Ако искате още кажете...

За всичките си неща имам някаква представа горе-долу кое можеше да бъде различно, имаики впредвид задание, срокове и тн, но идеята ми тук е да чуя някакви предложения или въпроси които аз може да съм пропуснал...
Надявам се да се случи нещо конструктивно ...
VirenEngel

Местожителство: Creative Director

МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2008 3:33 pm    Заглавие: Re: Уеб Отговорете с цитат

Дими написа:
Добър ден :)

Няколко неща от последната година и малко - в знак на признание че искам и да съм част от сплотената и динамична атмосфра на уеб форума! :)

Да се почваме! :)

хахаха
линковете нещо са счупени но и без тях заради поста за мене си IN колега :)))
ico

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2008 5:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

оправихме нещата
мерси ники
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2008 5:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Garbit и Coco Pops-a са симпатични =)
другите мисля нямаше нужда да ги показваш =))
Greenhorn

МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2008 6:30 pm    Заглавие: Re: Уеб Отговорете с цитат

Дими написа:

Стига толкова :)
Ако искате още кажете...

Искаме още :) Иначе и на мен като на Bile, Garbit и Coco Pops най-ми допадат.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Sami

МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2008 6:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво е "стабилна мейнстрийм вибрация"!? :)
FPrint

Местожителство: San Francisco

МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2008 7:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Дайте права на човека :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2008 8:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре дошъл :)
Върнете се в началото
Дими

МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2008 12:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря на всички за коментарите! :)

Съжелявам, че е имало технически проблем с линковете и - ръцете горе за Ники Михайлов! :)

Sami написа:
Какво е "стабилна мейнстрийм вибрация"!? :)

Имам впредвид че сайта си ползва стара, масово-срещана подредба "класик" :) Логцето горе в ляво, менюто до него хоризонтално и тн класицизми :)

Прави сте че има разлика между едни дизайни и други, но става дума за много различни задачи, срокове и не на последно място - бюджети и човешки ресурси :)

Исках да покажа И такива неща - с по-тънки бюджетчета, с проста архитектура, които въпреки това мисля че са решени с някакво елементарно внимание ...

Показвам ги и защото в БГ съм чувал много често да се храни клиента, но всъшност това хранене е предимно някакво тънко псевдо-дизайнерско оправдание според мен. Дизайнера според мен е И "дипломат" и трябва да може да знае как да си защитава работа.

Цитат:
Искаме още :)

Понеже съм си оставил някъв стар мейл в акаунта ще пусна още направо тук...

Toва е сайт за който имаше изискване да има усещането от супермаркет. Фирмата е вносител на различни супер-маркетни стоки. Сайта работи така - като ти мине мишката през някое от логата и ако това е лого на фирма която прави захарни изделия - тогава съвсем финно светва щанда със захарни изделия... Показал съм на картинката.
Мацката майче ще бъде сменена... Щандовете тепръва ще се преколажират с реални продукти, а и вътрешната страница също е доста различна...
Сайта в момента се прави, скоро ще е онлайн и се надявам да се похваля и с онлайн версията :)

Хайде - утре - пак! :)
Аватарче

МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2008 10:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

тва последното със супермаркета на мене ми хареса ного. иска се малко пипане според мене, например по лампите горе, по-ясни форма за поръчка и контакти линкове и по-добро разположение на логата, ама като цяло ми харесва посоката в която е поела цялата хава :)
Върнете се в началото
freelage

МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2008 11:22 am    Заглавие: Браво Отговорете с цитат

Браво земете го момчето :)
Върнете се в началото
VirenEngel

Местожителство: Creative Director

МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2008 11:34 am    Заглавие: Re: Браво Отговорете с цитат

freelage написа:
Браво земете го момчето :)

модератора е бракосъчетан вече !!!
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети