Graphilla.com :: Преглед на тема - имах късмета да пътувам напоследък:)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

имах късмета да пътувам напоследък:)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mel

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2008 3:51 pm    Заглавие: имах късмета да пътувам напоследък:) Отговорете с цитат

имах късмета и възможността да пътувам напоследък:)
иска ми се да споделя малка част от нещата които видях.
ще ми се да вярвам, че пътуването не е свършило и желая същото на всички, които виждат смисъл в това.
Понеже знам, че тук има доста "пътуващи" и живеещи на различни места хора... шервайте бе хора, независимо откъде

Hong-Kong

Macau

NY

Niagara Falls

Philladelphia

Tesaluniki
[/img]

Meteora

BG

mel

МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2008 4:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пропуснах:

Bratislava

Viena

London(tuka niamashe vreme za snimane, ma pak kef)

snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2008 4:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хубаво си попътувал, видял си интересни места... само защо ти трябваше с последния кадър да обощаваш България като помийна яма след останалите. Да минеш за малко от някъде е едно, да живееш там съвсем друго - от същите градове, които си показал можеш след кратко опознаване на околностите и месец контакти с местните да откриеш такава смрад и мизерия, каквато и във Филиповци ще ти е трудно да намериш.

Инак имаш хубави кадри от обиколките.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mel

МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2008 4:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не бих казал, че съм обобщил България по какавто и да е начин. обичам страната-не ме кефи държавата, както и определена част от хората. ма тва е тема на съвсем друг разговор и то не за тук. смрад има навсякъде.
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2008 4:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mel написа:
не бих казал, че съм обобщил България по какавто и да е начин. обичам страната-не ме кефи държавата, както и определена част от хората. ма тва е тема на съвсем друг разговор и то не за тук. смрад има навсякъде.

Ооок, дано аз не съм те разбрал добре, просто след тия кадри този един от България с електропроводи и комини така ми седи.

Инак по темата това

и това

ми станаха фаворити ;)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Candelero

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юни 11, 2008 11:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
Хубаво си попътувал, видял си интересни места... само защо ти трябваше с последния кадър да обощаваш България като помийна яма след останалите. Да минеш за малко от някъде е едно, да живееш там съвсем друго - от същите градове, които си показал можеш след кратко опознаване на околностите и месец контакти с местните да откриеш такава смрад и мизерия, каквато и във Филиповци ще ти е трудно да намериш.

Инак имаш хубави кадри от обиколките.

Нямаш представа колко си ПРАВ ...
изживявам го в момента това... добре, че му се вижда края вече. !
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юни 11, 2008 12:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ех, наистина е хубаво много! Снимките ти пресъздават настроение ;)
И мъгливите са станали много добре, както отбеляза snooper...

http://wickyhouse.com

http://wickywelcome.blogspot.com/

http://this-and-that.eu/

http://tui-onui.blogspot.com/
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети