Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
chono

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 1:19 pm Заглавие: Коментари за едно лого |
|
|
Това е лого на една еврейска организация. Още доста неща има за доизкусоряване, ама искам да ви питам дали съм на прав път, тъй като в правенето на лога съм си аматьор.
Иначе изискванията са да е в синята гама и да символизира единство.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 2:10 pm Заглавие: |
|
|
доколкото може да се определи само по една картинка, аз бих казал следното:
1. изображението ти е разбираемо, ако говорим за ръце и евреиска звезда.
2. работи го задълзхително в 1 цвят
3. преработи си стилизациата на модула с ръката - помисли си добре, дали ти е необходима толкова анатомична обстоиятелственост, колкото си приложил в момента, или просто трябва да постигнеш някакъв по-геометричен и в някаква степен дори абстрактен вариант на ръката.
4. поработи и върху пропорцията между дебелината на лактите и дебелината на контура, които ги отделя една, спрямо друга.
5. към точка 3 - помисли си, дали ше ползваш радиуси и закръгления разни или ще опростиш максимално стилизацията.
6. това с преплитането за мен е удачно и бих го запазил - единствено мисли напред как ще се оформят ъглите....
7. докато умуваш от 1 до 6, завъртаи и малко шрифтове, с които да продължиш . . . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 2:28 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за отговора. Много ми беше полезен. Ще поработя още върху ръцете :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 5:47 pm Заглавие: |
|
|
... питай ги преди да задълбаваш дали са ок със звездата на давид -може да не е прието да се заиграваш с нея. _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 6:18 pm Заглавие: |
|
|
Точно преди малко получих отговор от тях. Казаха, че идеята им харесва много. Така че, явно няма проблем. Иначе и аз си го мислех това за звездата :). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|