Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 12:15 pm Заглавие: ХАХАХАХА ! Жестокооооо! |
|
|
http://www.piclens.com/ _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 12:28 pm Заглавие: |
|
|
егати! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 12:38 pm Заглавие: |
|
|
До Опера не са стигнали още... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Яко!!!! Сега някой да го пробва и да каже верно ли е толкова готино колкото пише :)) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 12:41 pm Заглавие: |
|
|
Па я си го ползвам от 2 месеца сигур и на ИЕ и на Фокса си бичи кат истинско деа :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 12:41 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Яко!!!! Сега някой да го пробва и да каже верно ли е толкова готино колкото пише :)) |
Много е готино :) Поне мен ме кефи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Ами средна работа, аз още не свикнах да работя с него, няма и да свикна. Това е като кола с автоматични скорости. Ефектите понякога се оказват дефекти.
+ това не мже да рови в накой от сайтовете, които имат галерии на вътре в снимките пр. myspace за фликер май беше същото. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 1:01 pm Заглавие: |
|
|
Ей, верно е страхотно... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 1:36 pm Заглавие: |
|
|
не е :)
Все още не е съвсем използваемо.
или е използваемо само като гледаш сайтове с найстина висока резолюция на картинките в тях.
За браузване на гугъл или фликър няма сми. _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 1:41 pm Заглавие: |
|
|
На мен мн ми харесва, обаче когато си пусна utubata и ми изчезва звука :(
Също така е малко тъпо че, не можеш да плейваш докато си разглеждаш другите неща. А и би ми се искало да може с две цъкания да излизам от филмчето, защото с едно е прекалено лесно, да си спреш по погрешка забавлението...
Както и да е сигурно ще се подобрява, страхотно е според мен като цяло :)
Може би има някви настройки които не знам къде са.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Ще го развият хората. Аз съм възхитен, няма го вече тоя нnext докато си намеря нещото което ми трябва _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 2:29 pm Заглавие: hm |
|
|
кво му е жестокото .... преебава ми всеки път профила на монитора
д*ба .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 2:56 pm Заглавие: Re: hm |
|
|
super e ei tva e nai vajnotot dokato si v neta dr raka da ti e free ;)
dalibg написа: | кво му е жестокото .... преебава ми всеки път профила на монитора
д*ба .... |
ti sq kvo iskash da kaeje che EIZO e marka edva li ne :) _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 3:37 pm Заглавие: Re: hm |
|
|
dalibg написа: | кво му е жестокото .... преебава ми всеки път профила на монитора
д*ба ....
panic написа: | ti sq kvo iskash da kaeje che EIZO e marka edva li ne :) |
|
Мне, тва е от времето когато, милият, се мъчеше с едно NEC 1980.
Сега не смее да пръдне пред Ейзото /муахахахахаха/ _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 8:00 pm Заглавие: |
|
|
Туй е вече доста старо. Като ми го показаха преди време имаше доста възклицания и после не съм го използвал. Да го показваш на приятели е супер ама за работа мисля, че не е толкова добро колкото да речем да си влезеш нормално в нета и да си потърсиш снимки човешката ... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 10:51 pm Заглавие: |
|
|
Ми днес аз като селско момче в града се радвах на нещо толкова старо и отживяло и за 2 проекта намерих референс за по-малко от минута при около 10-15 мин. със стандартния начин. Та си е до човек-а.
Вие сте много напред с материята, ама на някой може да му хареса и да му е полезно. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 11:07 pm Заглавие: |
|
|
И на мен ми го показаха преди няколко дни и аз се изкефих, сложих си го, разцъках го и това си беше. А и верно е доста гадно това дет някой го спомена, че не мой да си разцъкваш докато слушаш нещо в туб.. Всъщност ако работеше на моя браузър може би щях да го ползвам, но ху ноус :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 11:51 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | А и верно е доста гадно това дет някой го спомена, че не мой да си разцъкваш докато слушаш нещо в туб... |
,но ако оправят това и направят ти да си избираш голимината на картинката/клипчето на което си цъкнал ще е много готино :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 9:43 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Ми днес аз като селско момче в града се радвах на нещо толкова старо и отживяло и за 2 проекта намерих референс за по-малко от минута при около 10-15 мин. със стандартния начин. Та си е до човек-а.
Вие сте много напред с материята, ама на някой може да му хареса и да му е полезно. |
Хехе, ква стана тя - обидих ти плъгина (всъщност ако "не е толкова добър" е обида де) и ти се засегна. :) Аве що става така в БГ - то? Някой като изрази лично мнение и винаги има някой засегнат. Както и да е извинявай ако съм те обидил с нещо ама предполагам, че тоя плъгин не си го правил ти, така че не е нужно да го приемаш лично.
Като казах, че е старо имах предвид, че излезе преди 4-5 месеца. Ето примерно мнения в youtube отпреди толкова време.
http://youtube.com/watch?v=FjetHe-DTVs&feature=related
Това естествено не го прави отживяло.
Както се вижда не съм и много напред с материята, защото предпочитам да ползвам стандартни методи отпреди 10 години, което автоматично ме слага при хората, които са назад с материята. :) Всъщност като стана дума за бързодействие действително с това по-бързо се работи. Това, обаче което ме дразни е главоломните скорости и анимации, които за работа не ме кефят. Значи тук не изразявам позицията на група хора или организация със стопанска или нестопанска цел, а лично мнение.
Освен това при мое отрицателно мнение има поне 10 положителни, което всъщност означава, че доста хора ги кефи и предполагам, че ще го използват.
Хехе, че и "селското момче в града, което се радва..." - почти си го представих. Айде стана вече драмата или късия разказ. Артисти, артисти... Богато въображение и нежни нараними души... Затова стават патакламите. Във форум на кофражисти (то има ли такъв?) едва ли стават такива работи. Ония са дебили. :)
Ако трябва да обобщя.
Хубав е плъгина и явно доста хора ще го използват.
Аз засега няма да го използвам, което едва ли интересува някой, обаче тука е форум и мога да си го кажа :)
Не съм искал да обидя плъгина като такъв, обаче ако има някой засегнат на тема "плъгин", то смятам, че това трябва да са хората, които са го правили или тия които го разпространяват. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 11:50 am Заглавие: |
|
|
неща от сорта на "доста старо" и "преди време" показват че си го виждал тва нещо преди тоооолкова много време, требеше да го пуснеш като линк мамка му :) щеше много да помогнеш
кат видите нещо интересно па макар и малко, па пуснете едно линкче в общи.... _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|