Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2008 6:05 pm Заглавие: райфайзен - тъпанари. |
|
|
Излизам си аз от асансьора и на входната ми врата какво да видя - хартиен знак с формата на хотелска табелка Do Not Disturb, на която пише:
Кредит срещу лична карта?
Ние казваме ДА!
Не знам кой е тоя посерко дето е измислил тоя МЕГА оригинален концепт ама заслужава една майна и половина!
Това е вече стар, но ползван метод от крадците - оставят се бележки по вратите и след това се гледа на следващият ден коя не е махната.
След това следва приятелско посещение.
Разбирам да е пусната в пощенската кутия, но така поставена на всяка една дръжка по апартаментните врати на цели входове е нагло!
Аз няма да бъда клиент на тая банка. Убедиха ме. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2008 7:47 pm Заглавие: |
|
|
Трябва отпор. Прекаляват. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2008 8:02 pm Заглавие: |
|
|
Не знам ама аз по-тъпи реклами от последните техни не съм виждал. Имам предвид оная дето някакви се тупат по ушите и издават странни звуци и другата пак нещо беше - ние казваме Да и някакви зомбирани типове си клатят главите като кученце, поставено върху парченце губер на задното стъкло на нова Лада Петица. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chizmar

|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2008 8:20 pm Заглавие: |
|
|
Вчера и нашия блок беше като коледна елха хахахахаха. Същата банка. )))
А в пощенските кутии отдавна вече не получаваме вестници и списания. Само спам. Някакви лесни кредити, някакви лесни заеми от лихвари, някаква турагенция, меганеизвестна кръчма, дето правела кебапи кат тикви големи и с Ивана за добро храносмилане, агитационни материали на Митю Пищова, каталози на Практикер, Метро, Пикадили, Техномаркет.... баси тъпканицата..
Отдавна престанах да ги чистя, барем не намерят място за повече. И ето ти ново двайсе - на бравата! Не стига, че като вдигна от лавката вестника се изтърсва подвързан спам, ами няколко пъти заварих и чистачките на колата нагиздени с призиви на фондации.
Очаквам вече да ни дават хляба опакован във спам...
.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2008 8:59 pm Заглавие: |
|
|
аз па искам да ми брандират гъзпапира - публично уверявам всеки приветстващ тази идея, че с удоволствие ще му ползвам рекламния матриал ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2008 9:04 pm Заглавие: |
|
|
Chizmar написа: | ....
тихо!
.. току виж някой те прочел :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2008 9:25 pm Заглавие: |
|
|
те ви зомбират!
виж никито не го лови що той трева не пасе той я пуши :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2008 11:21 pm Заглавие: |
|
|
Chizmar написа: | Вчера и нашия блок беше като коледна елха хахахахаха. Същата банка. )))
А в пощенските кутии отдавна вече не получаваме вестници и списания. Само спам. Някакви лесни кредити, някакви лесни заеми от лихвари, някаква турагенция, меганеизвестна кръчма, дето правела кебапи кат тикви големи и с Ивана за добро храносмилане, агитационни материали на Митю Пищова, каталози на Практикер, Метро, Пикадили, Техномаркет.... баси тъпканицата..
Отдавна престанах да ги чистя, барем не намерят място за повече. И ето ти ново двайсе - на бравата! Не стига, че като вдигна от лавката вестника се изтърсва подвързан спам, ами няколко пъти заварих и чистачките на колата нагиздени с призиви на фондации.
Същата кочина е и при нас, не знам откога не съм отварял пощенската кутия, а и нямам желание като гледам ква мизерия е :-/ _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2008 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Къде бяха тия проспекти, когато бях пионерче... _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2008 11:37 pm Заглавие: |
|
|
HEA написа: | Chizmar написа: | ....
тихо!
.. току виж някой те прочел :) |
Shte vi pusna nqklko fotki sled den dva... da vidite spama s franzelkite tuk /France/... i nai-otvratitelno e che edna sedmica beshe v iskrqshto zeleno. Luda rabota, vkusna franzelka v iskrqshto zelena hartiena torbichka s neznam si kolko reklamki :))) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2008 12:08 am Заглавие: |
|
|
И после дай да юркаме хората да изхвърлят разделно и други глупости. Няма да се оправят нещата докато не се забранят тия простотии. Колко ли тона хартия отива в кофата директно, даже без някой да погледне тъпите брошури? Колко дървесина отива залудо? Разделно май есссс. Седя аз вкъщи и събирам нещата дето мога да се рециклират и ходя после при жълтите кофи, за кво? за да ми изпечатат простотии и да ми се опитват да ми пълнят главата с глупости и то за хартия която им излиза без пари #$@!!
ама такава си е системата, нали някой от нас ги прави тия брошури? нали някой си храни децата с това или купува сандалки от МОЛ-а за мацето :)
Нали от тва живеят рекламните къщи и агенциите, па оттам и ние.. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2008 7:21 am Заглавие: |
|
|
човек като чете, ще рече че 1/2 от тук пишещите не си изкарват хляба в дизайн на спам или са го правили някога в миналото
мен спамът не ме дразни - отива в кофата за рециклиране ;) даже си купих дограма с намаление от талонче в спама :) _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2008 9:30 am Заглавие: |
|
|
Доколкото си спомням проблема на темата не е в това че има спам, а в това че по начина по който се оставя на вратите може да подскаже на разни хора от колко време в това жилище не се е вясвал никой и дали изобщо в момента има човек вътре. Близко е до ума че такъв вид реклама може само да издразни голяма част от населението, но явно в PR агенциите няма кой да мисли за негативният ефект от поредната недомислена простотия. Изкарваме си парите от това, но гледаме да не пречим на хората да си живеят спокойно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2008 10:59 am Заглавие: |
|
|
Бе то ако не е поставено от същите хора, няма как да им бъде подсказано. Отде ще знаеш дали е сложен спама днес или вчера?
А ако същите хора дето разнасят и за Райфазен то тогава или сме прекалено параноични или имаме сериозен проблем _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2008 11:51 am Заглавие: |
|
|
аз честно казано съм правил такива неща, за студента, ма им ги раздавахме лично, и се кефеха. Ма вместо "Do not ..." бях шибнал Shuuut (up- по- мъничко) - уча. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2008 1:21 pm Заглавие: |
|
|
аз па се кефя да има спам и да се раздават и пълнят пощите с толкова много боклуци. ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ УТРЕ ПАК ЩЕ ПЕЧАТАМ ФЛАЕРА, следователно ще си купа нов джип и т.н по веригата. Мдаааааа. _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2008 1:39 pm Заглавие: |
|
|
и ние го отнесохме този стратегически ход :)))
дали да не им стана клиент? _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 227 Местожителство: Creative Director
|
Пуснато на: Пет Май 02, 2008 12:42 pm Заглавие: |
|
|
разгледано от страна на това че щом има такъв обем от спам съответно има и пари за дизайнерите е меко казано наивно :)
в тези брошури флаери и т.н. никога е не е имало пари няма и да има. хората които с години с тва се занимават продължават да нямат пари няма и да имат. ред причини за това. те са просто материали които не се плащат. което на мен ми харесва. много ми харесва. когато при мен дойде дизайнер за работа и го питам какво си правил - показвайки ми това значи че ще го чек-оут-на бързо и без предразсъдъци. няма да е на стартова 2к. няма и да има възможността да е на каквато и да било стартова. шансовете след години да се откаже да си мисли че дизайна е пинизчийска работа и всеки хитър напушен младеж я може са по-големи. стърчащото му отражението в стъклото на колата ми докато минавам покрай попа ще ми донася още повече наслада.
нека има работа и за тях ... its a big world :) _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Съб Май 03, 2008 11:09 pm Заглавие: |
|
|
VirenEngel
биг босссссс, СМЕШКА
аз си изкарвам парите с такъв спам и се чудих що съм такъв цървул беден, само дет не съм напушен ама поне попа знам къде е _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 227 Местожителство: Creative Director
|
Пуснато на: Нед Май 04, 2008 4:05 pm Заглавие: |
|
|
whatever :) _________________ CREOZON |