Graphilla.com :: Преглед на тема - Malko pomosht za Maya...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Malko pomosht za Maya...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Dark Shadow

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Нед Юни 01, 2003 9:53 pm    Заглавие: Malko pomosht za Maya... Отговорете с цитат

Momcheta otnovo imam problem is e nadqvam pak da mojete da mi pomognete.
Problema e sledniq. Pravq edna letqshta chiniq, koqto kato kaca i se otvarqt mehanichnite kraka. okolo vseki krak trqbva da ima po nqkolko kabela..., no ne moga da naparq taka che kogato se razgyvat krakata da se dvijat i kabelite zaedno s tqh.
Ako znaete nqkakyv nachi po koito moga da linkna control points ili vertex na curv cum vertex na poligonalen obekt, molqvi pomognete mi...
ovendelon

МнениеПуснато на: Нед Юни 01, 2003 10:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

napravi skelet za kabela, bindni gi i mu sloji obiknoven handle - tova e po prostiq variant.
ako iskash pove4e kontrol mu sloji spline handle i mojesh da dvijish celiq skelet sys spline. Ot tam ve4e mojesh da go navyrjesh na driven keys ili kakto ti syrce poiska.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Dark Shadow

МнениеПуснато на: Пон Юни 02, 2003 12:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

10x fen... Ne bilo chak tolkova trudno :)
oza

МнениеПуснато на: Пон Юни 02, 2003 11:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a puk ako si suvsem lud mojesh da napravish CV-tata na spline handle
na Particles, da im slojish springs i gravity i da pusnesh edna simulacia za da se dvijat adekvatno :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dark Shadow

МнениеПуснато на: Вто Юни 03, 2003 11:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Siguren sym che taka moje da stane nai efektno, no kato se zamislq che s moqta mashina mi bavi sega... prosto ne moga da si pomislq ako sloja particles :) No vse pak blagodarq za syveta:)
vla

МнениеПуснато на: Нед Юни 08, 2003 8:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi to maitapa s tazi programa e che:

a) s dynamics v takiva malki kolichestva e trudno da se zabeleji zabaviane

b) mojesh da go napravish vednuj i da gi keshirash (solvers-> Create Particle Disk Cache) - ottam natatuka vse edno che si go animiral s keyframes, niama nikvo zabaviane.

c) A moje i prosto da si bakenesh dvijenieto i togava shte si bude keyframe animacia naistina (Edit -> Keys -> Bake simulation)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Dark Shadow

МнениеПуснато на: Нед Юни 08, 2003 9:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

10x fen... az veche gi napravih kabelite.. daje bqh postnal 2 videota... mislq che gore-dolu se poluchava. Za sega shte go zavyrsha taka pyk po-natatyk moje da se probvam :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети