Graphilla.com :: Преглед на тема - Помощ за едно 3д

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Помощ за едно 3д

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
BORSP

МнениеПуснато на: Съб Юли 12, 2008 3:44 pm    Заглавие: Помощ за едно 3д Отговорете с цитат

Имам една картинка на мандала http://store3.data.bg/idmanager/mandal.png, която искам да разпъна като кожа върху сфера. Проблема е, че хал-хабер си нямам от 3д - преди години разцъках едно CorelDream 3D за 15 мин. и това ми е целият опит в областта. Предполагам, че става с 3-4 клика, но нямам идея как точно. В Fireworks мога да направя някакво подобие със светлосенки http://store3.data.bg/idmanager/sphere.png, ама то си е пак 2д, не 3д, и не мога да добавя "обвивка" на сферата.

Молбата ми ако някой 3д-еец през деня го обхване настроението "to help someone" да сложи мандалата на сфера със същия размер и да го метне на ЛС. Не мога да се отблагодаря с нищо, освен с искрени благодарности. А, да... ако случайно на потенциалния "добър самарянин" му трябват шрифтове - мога да предложа някой и друг фонт. :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Съб Юли 12, 2008 4:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей са, само да тръгне макса :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети