Graphilla.com :: Преглед на тема - конкурс-ГРПХЛЛА фен?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

конкурс-ГРПХЛЛА фен?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
borkataboy

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Май 31, 2003 7:45 pm    Заглавие: конкурс-ГРПХЛЛА фен? Отговорете с цитат

Абе прочетох при арменския поп разни неща-дали не може да се появява и броят на членовете на форума...Та ми хрумна-а дали е възможно/и дали има човек, който му се занимава!/ да се види кой колко време е седял логнат и колко пъти?:-)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
compound ™
even better

Местожителство: work

МнениеПуснато на: Съб Май 31, 2003 8:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a grudna obikolka, taliq, cviat na ochite i prashkite da pokazva li ?? ,))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
borkataboy

МнениеПуснато на: Съб Май 31, 2003 10:07 pm    Заглавие: ;-) Отговорете с цитат

Хи-хи-хи...е, чак толкова, не! ;-))) Абе това беше просто идея-закачка, естествено, че е по-важно КАКВО постваш, а не колко време си бил във форума и просто си гледал! Ама това за прашките, хм...не лошо...,-)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Съб Май 31, 2003 11:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе това може и да е интересно, ама не е полезно никому.
по-добре е да стане задължително попълването на всичми атрибути в профила, че то много хора-фантоми има. аз се интересувам от това колко хора от Русе и Плевен са се регистрирали и какво показват, ама като не са посочили никво инфо???

Предлагам: да стане задължително попълването на определен минимум инфо в профила!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Juana

МнениеПуснато на: Нед Юни 01, 2003 12:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

simpli, ako se zadade zadyljitelno popylvane na poleto Grad, vseki moje da napishe za po-byrzo "ghogkhd" i gotovo....
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Нед Юни 01, 2003 12:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Juana написа:
simpli, ako se zadade zadyljitelno popylvane na poleto Grad, vseki moje da napishe za po-byrzo "ghogkhd" i gotovo....

Жужи, той кат напише "ghogkhd", щото така пести време и ние ще му дадем мнение "ghogkhd", когато пита нещо. Тук нещата опират до това да се знаем кой къде е. Има си приложна страна тази информация, ама няма да я разяснявам сега.
Върнете се в началото
Juana

МнениеПуснато на: Нед Юни 01, 2003 1:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

az znam che si ima prilojenie i men me e iad poniakoga kato iskam da znam niakoi si otde e, kazvam ti kakva bi bila syotvetnata reakcia... osven ako ne se slojat vsichki gradove i da imash vyzmojnost da si cyknesh na svoia grad :) (248 grada ili kolkoto biaha tam niama nikoi mai da trygne da slaga...)
no togava moje bi niakoi shte si izbirat pyrvia grad v spisyka za po-lesno.. niama kak da izmyknesh informacia ot niakoi hora prosto :)
no moje da ima niakyv java chat i tam horata da se razpitvat otkyde sa ili da obsyjdat nekvi raboti i da izbirat nachalnici na gildiite.. hmm.. tykmo dosta gluposti shte otpadnat ot arhiva :)
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Нед Юни 01, 2003 1:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mi kazhete si ot kude ste de :-))))

Az sum ot Kustendil, ama sum stoyal dosta wreme wuw Blagoevrgad, posle w Sofia.

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
borkataboy

МнениеПуснато на: Нед Юни 01, 2003 10:49 am    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Да, идеята на SIMPLI не лоша, макар че не можеш да задължаваш хората да попълват някои personal data! Абе просто предложения, пък модераторите да решават кое си струва и кое не;-)))
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Юни 01, 2003 4:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

be seda i gledam wie drua raota niate li si we:)))))aama ha:)))
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Нед Юни 01, 2003 9:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mhmm nema li kvo da kopate.. (konkurs sum pusnal) :) koi ot kade bil, ima si private msg be!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети