Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Авг 20, 2008 8:21 pm Заглавие: Warhammer Age of Reconing - Trailer |
|
|
enjoy ;]
Аз се накефих на макс .. кефа е още по голям когато човек знае и кой какъв е в movie-то :].
Не съм проверявал кой го е правил но ми мирише на Blur :>. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 2:10 am Заглавие: |
|
|
дай боже всеки му :) - да бачка един ден по такъв проект .. мн е яко ..
и тия леко смешните моменти мн разчупват :) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 10:34 am Заглавие: |
|
|
Е Boteff, ше играеме ли? :)
Изкефи ме филмчето, някак си не беше като на Близард, но си личи че е правено с мерак. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 11:35 am Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | ....някак си не беше като на Близард, но си личи че е правено с мерак..... |
е тука кузма се изложи.... на близз мувитата са ме кефили на макс винаги - ама това направо ме разби!!!
страхотна визия, страхотни персонажи- движенията убийствени....
от вчера до сега поне 20 пъти съм го гледал и всеки път се кефя....
между другото днеска към 2 наше време близз пускат техния трейлър за wotlk....
нямам търпение :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 12:28 pm Заглавие: |
|
|
Не бре, то филмчето си ме кефи, барнато е яко, просто очаквах да има нещо а-ла-близард в него, не знам защо ;) Между другото имам ключ за бета-та, така че свиркайте да се събереме на някой сървър. Аз съм се ориентирал към Chaos: Chosen, ама усещам как Мейс-а ще играе пак джудже :))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 1:04 pm Заглавие: |
|
|
Филмчето е страхотно, Blur са големи . Кофти само че самите Mythic правят подобни лайнарщини с хората които са работили по самата игра :
http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=19931 _________________ www.northflame.com
..Като ги пуснат тия ъглошлайфи (китари им казват някои) и кат ревнат "Still of the night", найт-майт ама друго си е нашто... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 2:56 pm Заглавие: |
|
|
Тъкмо гледах trailer-a на Лич Кинг-а .. уникално добро .. както обикновено .. брутална атмосвера .. брутална музика .. и доста подло както винаги .. изчакаха Warhammer-ското movie и стреляха и те :>.
А относно Warhammer-ското единствено ми липсва епичността която притежават Blizzard-ските .. но пък това не ми пречи да му се кефя на макс :>. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 3:03 pm Заглавие: |
|
|
А Кузма .. аз съм Ордер дуде .. започвам с With Hunter-ка ( след 4 години игра с роуг някак е нормално продължение на онлайн кариерата ми :P ) иначе съм тотално накефен от Мародерите .. така че в някакъв момент ше направя и един такъв урод --> click here to learn more :P _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 3:30 pm Заглавие: |
|
|
за мен близзардското е бая назад в сравнение с екшъна на хамърското...
атмосфера, атмосфера ама няма да го гледам 30 пъти един след друг...
2 ми бяха достатъчни... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 4:12 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | за мен близзардското е бая назад в сравнение с екшъна на хамърското...
атмосфера, атмосфера ама няма да го гледам 30 пъти един след друг...
2 ми бяха достатъчни... |
Е няма спор :Р .. в Уорхамърското все излиза нещо което не си видял предния път :> .. абе брутални са и двете нема кво :>.
Btw .. North .. не ми беше известно това с фрийленсърите .. явно не са плащали данъци и неискат да кажат кои са хората дето са бачкали на ишлеме ;>. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 4:36 pm Заглавие: |
|
|
добре де... кой застреля онова дребното ??? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 5:00 pm Заглавие: |
|
|
Такива жизено важни теми що ги пускате у 3д-то бре :) Да не може човек да каже 2 приказки.
За вархамъра - синематика е брутално дОбър (щом и ЛХ го хареса), ама тоя орки, как може да ги направят толквоа грозно деба... на нищо не мязат... четирикрилни грози несъразмерни гардероби... зле злееее ! Ако тръгнем със сравения - близардските орки > вархамърските - доказателство. Frost Wyrm-a > вархамърското пиле.
А Лич Синематика не е толкзо силен... въздействащ на места, готино и културно направено, ама акт оче ли очаквам малко повечко клане и хвърчащи кокали. TBC cinematic-a беше къде къде по-добър, с културно разкриване а 2те нови раси. Тук помен от Death Knight като клас не се види... _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 5:24 pm Заглавие: |
|
|
Абсолютно. Не исках да се обаждам обаче тоя синематик лично за мен е доста зле.
Консептите на всички герои са страшно клиширани - няма оригиналност. Също като визуализация - нищо особено.
Никога не съм я играл тая игра и говоря като външен наблюдател. Просто с нищо не го запомних. Гледал съм други такива от които още мога да си спомня сцени.
RoT написа: | Такива жизено важни теми що ги пускате у 3д-то бре :) Да не може човек да каже 2 приказки.
За вархамъра - синематика е брутално дОбър (щом и ЛХ го хареса), ама тоя орки, как може да ги направят толквоа грозно деба... на нищо не мязат... четирикрилни грози несъразмерни гардероби... зле злееее ! Ако тръгнем със сравения - близардските орки > вархамърските - доказателство. Frost Wyrm-a > вархамърското пиле.
А Лич Синематика не е толкзо силен... въздействащ на места, готино и културно направено, ама акт оче ли очаквам малко повечко клане и хвърчащи кокали. TBC cinematic-a беше къде къде по-добър, с културно разкриване а 2те нови раси. Тук помен от Death Knight като клас не се види... |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 5:25 pm Заглавие: |
|
|
Може ли линк за трейлъра на Лич-а? _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 6:27 pm Заглавие: |
|
|
Кузма :
http://www.worldofwarcraft.com/wrath/intro.xml
Boteff , в случая не става дума само за фрийлансери а и за хора които са си били full-time и са напуснали преди лънча на играта, до колкото разбрах. _________________ www.northflame.com
..Като ги пуснат тия ъглошлайфи (китари им казват някои) и кат ревнат "Still of the night", найт-майт ама друго си е нашто... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 6:47 pm Заглавие: :-) |
|
|
Хм...
Абе, тоз не мяза на саблезъба катерица, а глей кво стана!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 7:27 pm Заглавие: |
|
|
north написа: | .....
Boteff , в случая не става дума само за фрийлансери а и за хора които са си били full-time и са напуснали преди лънча на играта, до колкото разбрах. |
Странно .. немога да си го обясня честно казано .. явно пестят място в титрите .. хех .. доста жалка история.
А всичко останало е въпрос на вкус ;]. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 11:13 pm Заглавие: |
|
|
а кой застреля гоблина, деба? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 11:19 pm Заглавие: |
|
|
елфката/елфинята/женското елф
нищо че беше позамразена :)
филмчето е яко, кефи
играта надали ше я играя, мяза прекалено много на WOW |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2008 4:40 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
RG® написа: | Хм...
Абе, тоз не мяза много на саблезъба катерица, а глей кво стана!
:-) |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|