Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kolio_b
|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 4:59 pm Заглавие: 3D интериори на kolio_b (този път с работещи линкове :) |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 6:01 pm Заглавие: |
|
|
уууууууууау, нищо не разбирам от 3д, но изглежда много стилно и уютно, тези стаи с тапетите най-много ми харесват. =0 =)))))))))))))))))) _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sp0of
|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 7:15 pm Заглавие: |
|
|
Хубаво, но с цел да покажеш полилея си го свалил много на долу и изглежда все едно ще се удариш в него. Иначе, на мене много ми харесва (; |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kolio_b
|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 9:47 am Заглавие: |
|
|
Това за полилея си е факт :) , признавам.
Благодаря за коментарите ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 1:25 pm Заглавие: |
|
|
Малко повечко инфо няма да навреди. Иначе нещата изглеждат добре. Само бих желал да знам каква част от моделите, материалите и настрйките са твое дело и каква част са готови. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kolio_b
|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 3:17 pm Заглавие: |
|
|
Радвам се, че ви харесват нещата :) .
Казвам се Николай Бедров, от Пловдив на 21г. съм, това са проекти, които правя за фирмата, в която работя, което ме орязва от възможността да ползвам готови модели на мебели, уреди и в повечето случаи материали (защото те ги предлагат всичките тея щуротии :) ) има едно TV и един лаптоп които са "вносни" :) . Цветята ("мечовете" както им казват бабите) на втория интериор са мои, "бенджамина" (на това не само бабите му казват така) по-долу си е "вносен" то му личи, както си личи на всички "вносни"-Evermoton-до-болка-познати-на-всеки обекти :) без, които за съжаление рядко се минава ако гониш срок. Материала на стола в зеления кабинет (черната кожа) е от vray-materials.de (доста полезен сайт), а кафявата кожа млако по-надолу е негова производна :) ,но другите материали, текстури, настройки и тн. са мои.
Наздраве ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 3:58 pm Заглавие: |
|
|
Страшно ме кефят!!!
Само кат човк дето поснимва да си кажа за светлината...
много постно осветление! От там и интериорите изглеждат малко "запушени".
Пробвай с повече светлинни източници, та дори и смеси цветната температура,
щото от една страна имаш естествено осветление, а от друга изкуствено.
Ще придаде още повече живот.
И на последния интериор.. бе много хард гледките през прозорците.
Изобщо подхождай към гледките с повече внимание, че на нормалния зрител
му прави впечатление, ако са сложени нелогично.
Пак да кажа евала!! _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kolio_b
|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 4:39 pm Заглавие: |
|
|
Съгласен съм piks винаги претупвам етапа с осветлението :) ще се постарая да вдигна нивото по тоя параметър :)
Благодаря за "евалато" :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 10:09 pm Заглавие: |
|
|
Личи си че има нещо в теб. Някои картинки са много добри, но това което ти каза piks, за светлината беше на устата ми още одеве. Радвам се че точно тя го каза, защото едва ли може някой да ти го каже по-добре от един добър фотограф. В общи линии много мътно и сиво. Но има време и това ще се оправи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 10:09 am Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: | Личи си че има нещо в теб. Някои картинки са много добри, но това което ти каза piks, за светлината беше на устата ми още одеве. Радвам се че точно тя го каза, защото едва ли може някой да ти го каже по-добре от един добър фотограф. В общи линии много мътно и сиво. Но има време и това ще се оправи. |
сички за светлината сме мислили... ама инак интериорите ги бива много. аз лично си затраях за светлината, щото знам, че ренедр тайма скача много с доброто осветление, а като се бачка по такиви проекти рядко има много време, дето всички го смятат за "загубено" :( но тва не пречи пикс да е права на 100% :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 2:08 pm Заглавие: |
|
|
ааа не така. Има си и начини за бързо рендване. Бачкане му е майката :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kolio_b
|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Не, не бих се оправдал с време за рендване или нещо такова, по-скоро не съм обръщал толкова внимание на осветлението като способ за по-ефектна визия. Нещо, което ще се опитам да поправяв в следващи проекти :)
Мерси за коментарите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kolio_b
|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 11:21 am Заглавие: |
|
|
По принцип този проект не е кой знае какво (до някъде попада в графата "обезобразени от клиентски прищявки" :), но се опитах да направя нещо с осветлението. До колко се е получило, вие ще кажете :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 12:22 pm Заглавие: |
|
|
тц, не се е получила светлината... липсва контраст.
не казвам че е зле, вероятно може и да се получи такова осветление в някоя мъглива есенна утрин,
ама това ли се опитваш да пресъздадеш? да не говорим че вирей-я сам си го прави тоз ефект
ок, добрата новина е че се настройва лесно още преди рендеринг.
А като цяло имаш яки интериори
off/ представяне > новият 3д форум
>: D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 12:27 pm Заглавие: |
|
|
Интересен клиент имаш. Срещу дивана секция, над бюрото с компютъра - телевизор. Не бих се сетил.
Иначе има лек напредък със светлината, но само цвета няма да оправи положението. Много равномерно като светлосила действа. Опитай да и дадеш затихване. И все пак за мен си Ок. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kolio_b
|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2008 4:34 pm Заглавие: |
|
|
OK .. нов опит :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Авг 08, 2008 5:35 pm Заглавие: |
|
|
ти нямаш ли вече права? :)))
за новия опит само ще кажа, (дане ме земеш насериозно, аз съм проз лаик) че много повече ми харесва като светлина и атмосфера спрямо предишните. дори и самите материали вече почваш (от показаните де) да правиш по-реални. единствено като забележка ми се струва, че си "предобрил" светлинните лъчи, влизащи през прозорците, няя как да падат десните под тоя ъгъл, а и не седи убедително и вляво и дясно :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
volen

|
Пуснато на: Нед Авг 10, 2008 1:50 pm Заглавие: |
|
|
Тоя диван е направо маняшки,
кай на коя фирма е? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Авг 10, 2008 5:01 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | ти нямаш ли вече права? :)))
..... |
Уместен въпрос... Бих се радвал коментарите по твоите работи да са в специализираната секция.
Иначе ако трябва да коментирам имаш нужда от прекомпозиране на последната си работа и ако ще има светлинен лъч да го направиш по друг начин, така стои замазано. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kolio_b
|
Пуснато на: Вто Авг 19, 2008 6:33 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за коментарите и съветите ще ги имам пред вид и мерси за одобрението от администраторите... ще се видим в секцията за патрони :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|