Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Rhonin

|
Пуснато на: Пет Авг 29, 2008 2:06 pm Заглавие: За раздел фотография (трети рунд) |
|
|
Заповядайте :).
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Авг 29, 2008 6:32 pm Заглавие: |
|
|
това с локалната сатурация не му ли мина модата
ако искаш да акцентираш - не това е най-добрият начин, пък и да акцентираш на ризата в задния план - какъв е смисълът _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Авг 29, 2008 10:38 pm Заглавие: |
|
|
Има много изразни средства във фотографията, с които да акцентираш - композиция, кадровка, фокус, осветление, ракурс... това с локалната сатурация е може би най-слабият и изтъркан начин наистина. Съсредоточи се върху снимането и четенето и всичко ще си дойде на мястото. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Съб Авг 30, 2008 7:43 pm Заглавие: |
|
|
На мен тази с пожарната кола ми хареса, дреме ми за десатурацията! :)
В крайна сметка обаче, представянето издиша, а пък миниатюрния размер на картинките е учудващ. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rhonin

|
Пуснато на: Нед Авг 31, 2008 12:48 am Заглавие: |
|
|
Мерси Сумо за позитивния отзив, както и на мим и снупъра. Аз лично отчитам напредък в развитието си, което за мен е достатъчно, за да продължавам напред. Радвам се, че не си спестявате критика, но ще се радвам и на някой друг съвет. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|