Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Angell123

|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2008 12:41 pm Заглавие: Комикс корица |
|
|
Понеже това е първото нещо, което мога да поствам от доста време насам и реших да го покажа макар и да не е много изпипано. Тази корица е правена за 8 часа от бял лист до цвят- от 23:00 часа до към 7 сутринта. Така стана защото ми се обадиха в 11 с думите "ще можеш ли да направиш корица за 8 часа" и аз реших да се пробвам. Спестил съм много детайл и мислене, даже това не е съвсем моя стил ,но ето все пак какво излезе:
Всякакви критики и коментари са добре дошли, както винаги! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2008 1:00 pm Заглавие: |
|
|
като графика да кажем, че е екстра...
като цветове- това цикламеното ми идва малко в повече.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2008 5:21 pm Заглавие: |
|
|
горе долу добре се е получило, ръката с която държи пистолета позата на тялото не е много добре за това положение на ръката, или трябва талото да се оправи за да и пистолета аз бих ти казал да избягваш да го правиш точно от този ъгъл -това е малко гадничък ъгъл и тук не се е получило добре
като цяло работата е добра нинджите ме кефят _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2008 5:34 pm Заглавие: |
|
|
ето линк с малък пейнтовър: http://img407.imageshack.us/img407/1669/makeoverhl6.jpg за да покажа за какво говоря(или да затъна щот промяната е твърде голяма) _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2008 6:17 pm Заглавие: |
|
|
опашката на хеликоптера и линията на луната - не така!
тоя път нинджите ги бива. _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angell123

|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2008 7:13 pm Заглавие: |
|
|
draze- мерси за занимавката, съгласен съм с теб, но тази беше първата поза която ми хрумна на ума и не се нагърбих да мисля друга. С този ракурс на ръката знаех, че поемам голям риск, но в 1 през нощта повечето решения са лесни за вземане.
wi-flip-ff- тва за хеликоптера и луната въобще не го бях забелязал, :D
Нинджите ги надрасках най-набързо и без много мислене както се забелязва в дизайна им (какъвто всъщност няма) и сигурно за това се получиха прилично.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|