Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
roz
|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2008 10:24 am Заглавие: Представяне: фотоманипулации :) |
|
|
Здравейте,
Току-що се регистрирах и установих, че трябва да се представя с между 3 и 10 творби. За жалост имам само две за показване (тъй като в последните два месеца изобщо не ми е оставало време да се занимавам извън работното си време). Ако прецените, че е нужно да видите нещо повече, ще постна още нещо след време, когато има какво :)
Манипулацията по-долу е правена за конкурс за този сайт. Там са описани и всички кредити и стъпки от работата ми по изображението. Съжалявам, че се вижда и логото на сайта (то е достатъчно мъничко, но все пак), но в момента не разполагам с оригинала, тъй като съм на работа и ала бала подобни причини :) Ако настоявате, по-късно ще го публикувам и него.
И тъй: Sunset Approaches
Другото изображение е абсолютен експеримент - обаче винаги много съм искала да си направя собствена нага. Та ето я. За да си спестя кредитирането, ви давам линк към ето този сайт, където е публикувано то. Там пише всичко. Дано не е проблем, че ги поствам така нещата.
Temple Guardian
То е ясно, че не са перфектни. Ако имате критики някакви, то ще си взема бележка за по-нататък :)
Приятен ви петък! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2008 11:07 am Заглавие: |
|
|
thefwa.com ? м?
тук гледай! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2008 11:22 am Заглавие: |
|
|
имаш 1 основен пропуск, който допускат много хора в началото
несинхронизиране на осветлението на отделните парчета в колажа
после следва втората огромна грешка - фокус/дефокус - имаш фокус в педния, средния и задния план, също така имаш и дефокус в предния, средния и задния план, което като се замислиш няма как да стане тук на земята с познатите ни оптики и перспективи
от там нататък имаш и много илюстративни пропуски:
цветови съчетания, композиция, анатомия, цвят и полагане на цвят, отделяне на обекта от фона и все пак обектът като част от цялата картинка... и още неща, по които могат да се произнесат рисуващите
чака те много работа още ако искаш да се занимаваш с тази материя _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2008 11:24 am Заглавие: |
|
|
mi ei tozi link e ot tam naprimer http://www.sensisoft.com/
поне 30% от сайтовете са с такива фотоколажи че свят да ти се извие. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2008 11:31 am Заглавие: |
|
|
Ясно, че има много колажи в сайтовете от fwa, но просто не му е това тематиката ...
аз бих казал 10% :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|