Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
martisimo
|
Пуснато на: Съб Сеп 06, 2008 8:47 pm Заглавие: Представяне за графика (martisimo) |
|
|
 _________________ The life itself is a 3D experiance but with better resolution :) so lets play more LIFE less GAMES |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PLAY

|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 12:28 am Заглавие: |
|
|
Можеш ли да напишеш повече за картинките?
Кое как е рисувано, кое е твое, кое гледано... _________________ http://www.mirasgallery.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 12:46 am Заглавие: |
|
|
аз нищо не виждам... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
martisimo
|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 8:54 am Заглавие: |
|
|
извинявам се че се е получило проблем с линковете. бях ги качил на саит на yahoo който уж се предполага че няма да се крашва и да ми трие снимките...
както и да е относно въпроса за рисунките.. всички са рисувани на ръка без дигитална обработка освен самото сканиране естествено. бял лист незнам точно колко грама беше но са за акварел тоест идечта ми беше да ги оцветявам после както при рисунката с мечо пух. Същата пак е рисувана и оцветявана на ръка с акварел и ужасно тънка четка - 00000 хартияката - рисувана върхо цветен картон който използват за картините отстрани им се слага като вътрешна рамка и на картона се изрязва отвор през който се вижда рисунката... та идеален е за акварел повърхността му е грапавичка има стотици цветове на горния лист върхо който ще се рисува и е твърд и не се прецаква от водата. И пак се извинявам за кофти линковете. дано няма проблем повече _________________ The life itself is a 3D experiance but with better resolution :) so lets play more LIFE less GAMES |
|
Върнете се в началото |
|
 |
martisimo
|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 9:54 am Заглавие: |
|
|
PLAY написа: | Можеш ли да напишеш повече за картинките?
Кое как е рисувано, кое е твое, кое гледано... |
това което е гледано от някъде е само рисунката на момичето.. тя е гледана от снимка. другото са си мои фантазиии и тн. Всички са мои творби :) нали се представям все пак :) _________________ The life itself is a 3D experiance but with better resolution :) so lets play more LIFE less GAMES |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PLAY

|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 10:27 am Заглавие: |
|
|
Пухчо (ако не си го гледал от някъде) се е получил добре.
Жената с крилата има доста голям гръден кош, което не е много женствено. Дясната и ръка стои неестествено.
Картуунчетата са симпатични. А стилизацията също ли е твоя?
Окото е готино!
Поствай още:) _________________ http://www.mirasgallery.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
martisimo
|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 10:33 am Заглавие: |
|
|
жената с крилата ми е супер стара творба тогава още не бях си купил анатомията на бамес хихи :) пухчо е картичка за свети валентин за едно гадже :) не е гледана от никъде.. ако забелязваш има и послание.. I Love (сарцето) и отдолу с цветя е изписано U всички са мои типажи стилистил и тн. Окото ми е след една раздяла и така... имах о ище но са изпораздадени и нямам копия кажи речи никакви рисунки не задържам в себеси все ги рисувам за някои и само тези съм успял да сканирам :))) сега чакам пак да ме изпере музата и така :) _________________ The life itself is a 3D experiance but with better resolution :) so lets play more LIFE less GAMES |
|
Върнете се в началото |
|
 |
martisimo
|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 10:42 am Заглавие: |
|
|
демонът е типаж за 3д модел който също го имам направен до някъде но тъй като това е за графика не съм поствал 3д изпълнението :) _________________ The life itself is a 3D experiance but with better resolution :) so lets play more LIFE less GAMES |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 10:51 am Заглавие: |
|
|
Желателно е и се отнася до всички в 'представяне' е да се представят с актуални творби, минали през предварителна селекция. Идеята е автора да се представи подобаващо и в най-добрата си светлина, за да могът хората от които зависи приема му да преценят дали той ще е полезен на форума, дали ще го обогати, колко би могъл да помогне за развитието и вдигането на нивото му в бъдеще. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
martisimo
|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 11:13 am Заглавие: |
|
|
проблем ли е че съм сложил творба която ми е стара???? след като ясно се вижда че стилът ми не се е променил с времето само познанията по анатомия и бързината при рисуването. ако смятате че творбите ми не стават и че нямам опит или познания или фантазиа и тн с които мога да обогатя форума грешите. постнал съм творби които ми харесват на мен това пише като условие. за актоални и тн само жената с крилата е стара и то не повече от година две така че уточнете до колко години назад могат да се слагат творби... и ако аз не пиша че е по старичка кой ще ме разбере че е? постнал съм неща за да мога да влизъм и да се образовам от форума за графика защото искам да се развивам ако бях перфектен и тн нямаше да търся такива форуми все пак. а и както каза ти (velinov) идеята е да се развива форума и да се вдига нивото му тоест фантазия не ми липсва талант твърда глава и желание за работа също така че ако има глобален проблем с представянето ми кажете. велинов гледал съм и твои творби и знам че си фен на дигиталното рисуване това че не съм постнал такова проблем ли е? това че не съм постнал означава ли че не мога да рисувам с компютъра и аз :) ще поживеем и ще видим нали :) _________________ The life itself is a 3D experiance but with better resolution :) so lets play more LIFE less GAMES |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 11:17 am Заглавие: |
|
|
Това коеот съм казал колкото важи за теб толкова и за всички останали. Не го приемай лично. На мен са ми необходими да видя още твои работи, за да имам конкретно мнение. За момента представянето ти е слабо. Има нещо в картуун типажите, но като начин на изпълнение и техника на рисунката, трябва да чистиш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 11:35 am Заглавие: |
|
|
рано ти е за този форум... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |