Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
autosvet
|
Пуснато на: Съб Сеп 13, 2008 8:02 pm Заглавие: Представяне на фотографии autosvet |
|
|
Здравейте :)
Малко снимчици които съм правил:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 1:21 am Заглавие: |
|
|
qko _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
autosvet
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 12:10 am Заглавие: |
|
|
Още мъничко и мисля, че е достатъчно за представяне уж трябваше да са от 3 до 10, а ще подгоня 20 и дано не разсърдя много господарите.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 11:18 am Заглавие: |
|
|
почнах да ги броя така: слаб, силен, скучен, приятна светлина, скукааа, не е станал тоя още, голяма скука, скучен, това още не е станало, още повече драматизъм трябва тук, захаросано, парче от нещо по-голямо, захар, може би, този е добър, слаб, недоизмислен
мисли в каква посока ще поемеш _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
autosvet
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 11:09 pm Заглавие: |
|
|
Явно ще си ходя към нас... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
autosvet
|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 10:43 pm Заглавие: |
|
|
И само един човек ли ще си каже мнението пък било то и негативно?
Явно е, че не съм на вашето високо ниво, но пък се старая колкото мога. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 10:59 pm Заглавие: |
|
|
Стига сте се засягали, ве хора. Не можеш да накараш хората насила да коментират. Ако някой има импулс да каже нещо, ще го каже, това е.
Има неща, които просто не предизвикват достатъчна реакция, била тя положителна или друга :)
Снимай си и успех! А пък ако ти се допоказва пак, пусни! Може пък следващия път някой да напише нещо.
Освен това, в "Представяне" е по-важно модератор да ти отговори, за да знаеш накъде си. За добро или лошо, има две дами, които ги решават нещата, докато не ги впечатлиш с нещо, висиш си тук. А пък "тук" не е място отредено за коментари, дават ги съвсем доброволно, ако нещо ги подтикне. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 11:07 pm Заглавие: |
|
|
Сори за двойния пост, но в последствие се сетих да ти погледна профила във фф. Имаш над 200 картинки, които не показват никакво развитие, без да се обиждаш. От кадрите ти личи основно, че си неумел в снимането и нямаш изграден усет за основни неща.
Имаш обаче един кадър от тия 200+, който заслужава да се види:
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMAGE_ID=906323&USER_ID=24112
Не ти ги говоря тия неща за да те обиждам или защото съм зъл нещо. Това е моя коментар. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
autosvet
|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2008 12:17 am Заглавие: |
|
|
Ти пък най-"захаросаната" да подбереш и да ме излагаш тука.
Усета се изгражда десетилетия аз съм скромен любител и снимам по-сериозно от 2г и 6-7 месеца. Виждам, че възрастните фотографи с хилядите филми опит като теб се опитвате да помагате както можете, за което съм благодарен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2008 10:57 am Заглавие: |
|
|
ми не е негативно мнението ми, открих цели 2 и половина добри кадъра, но са затиснати от останалите, помисли си върху това и това дето ти каза Сумо
явно нещата се поолучават случайно, а не трябва да е така
любителят ги нацелва, фотографът ги прави или намира _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
autosvet
|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2008 2:02 pm Заглавие: |
|
|
Явно проблема е по-скоро философски и грешното ми разбиране за фотографията. Извинявам се, че ви изгубих времето със случайните си кадри. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2008 3:26 pm Заглавие: |
|
|
Айде пак да се засягаме като ощипана госпожица. :) Бъдете мъже ве!
И освен това, нито съм възрастен, нито имам хиляди ленти.
Усетът понякога е нещо, което някои хора си имат и просто излиза наяве в един момент. Понякога може да се култивира нещо такова, но тогава не е само въпрос на снимане до припадък. Трябва да се гледат майстори, да се изучават ако щеш, да се придобива визуална култура, усещане за композиция и пр. Ето тук в една тема едно момче споменава Ман Рей, който е искал да рисува в началото и е прекарал сума и време по галериите да гледа.
Не може да очакваш, че годините и броя щракания ще те направят прилично снимащ, трябва да имаш желание да се развиваш.
А винаги го има и варианта просто да не ставаш точно в тази област. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2008 3:29 pm Заглавие: |
|
|
Ето пак си забравих половината пост, нищо че не съм възрастен :).
За кадъра с момичето зад решетките - от думите ти става ясно, че е случайно попадение. Не е перфектен кадъра, има известен дисбаланс, но някакси струи от него хармония, положението на ръцете и наведената глава, погреда... правят кадъра въздействащ и хармоничен.
Тъпо е да го определяш като захаросан :/ _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
autosvet
|
Пуснато на: Чет Сеп 18, 2008 12:43 am Заглавие: |
|
|
Достатъчно съм мъж, ама това е друга тема и не смятам забележката ти за уместна. Капиш?
А за снимането ... нека правя нещата както смятам за истински и както ги виждам. Те радват мен и хората около мен. Зная, че не може всички да харесват нещата ми, но не очаквах такъв прием особенно като разгледах форума не виждам и основание. Определението "захаросан" не го дадох аз ...
Казах вече, че проблема явно е във възприемането на нещата и процесите.
Който си има права да заключи темата и въпроса да приключва. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Сеп 18, 2008 11:42 am Заглавие: |
|
|
ехаааа... тая седмица е много силна... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Чет Сеп 18, 2008 11:50 am Заглавие: |
|
|
определено |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Сеп 18, 2008 12:00 pm Заглавие: |
|
|
Пак ли, ...то като една смешка се повтори и потрети вече не е смешна! ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Сеп 18, 2008 12:01 pm Заглавие: |
|
|
autosvet написа: | Достатъчно съм мъж, ама това е друга тема и не смятам забележката ти за уместна. Капиш?
А за снимането ... нека правя нещата както смятам за истински и както ги виждам. Те радват мен и хората около мен. Зная, че не може всички да харесват нещата ми, но не очаквах такъв прием особенно като разгледах форума не виждам и основание. Определението "захаросан" не го дадох аз ...
Казах вече, че проблема явно е във възприемането на нещата и процесите.
Който си има права да заключи темата и въпроса да приключва. |
Аз те разбирам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|