Graphilla.com :: Преглед на тема - Раздвижване ;)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Раздвижване ;)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
TETRAGRAMATON

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Съб Сеп 20, 2008 9:41 pm    Заглавие: Раздвижване ;) Отговорете с цитат

Стана две седмици се побърках всеки ден след работа да оправям на шопа снимки от една сватба, та реших днеска да поразкърша, ей така за тренировка малко.
Значи в сряда докато бях на работа минавах покрай бойлер хаусът, и ми се видя много интересно като място, и тъй като познавм хората от естеит департментът, попитах тоз мушморок дали работи в събота и ако работи дали иска да нправим някоя друга снимка, съгласи се(между другото само той има вход за мястото).
Обаче както винаги всичко тръгна на стъгнация, един шматарок се появи видя ни докато подготвяхме осветлениет, и отиде да издрънка всичко на супервайзарът, и след 5 минути се домъква и той почва се прави на интересен, и казва това да ни е за последен път сега щяло да мине.....и от там нататъка знайте настроението на всички отиде по дяволите.
Но както и да е за 30 минути снимане(тъкмо почваха да се зараждат идейте) и се наложи да спреме, но горе доло успях да открадна някой друг кадър.
Между другото форума много живна, и само неща на много високо ниво, направо човек почва се замисля дали да поства въобще нещо тука ;))))))))))))

snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Нед Сеп 21, 2008 12:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Вторият и третият ти кадър от тази серия са най-силни за мен, обаче както и във всичките, а както и в предишни подобни сесии, имаш все същия проблем - моделите ти позират много явно, гледат втренчено в камерата, което често е в минус. Да работиш с човек, който не е свикнал да се снима и да го караш да гледа в камерата - възможно е, но иска много психологическа работа с него - да го отнесеш в разговор на странична тема, да го разсмееш или да го накараш да мисли за нещо тъжно - това е психологията в портретното снимане, без която и най-доброто техническо изпълнение отива по дяволите.

Инак фото-секцията вярно много положително се размърда и ме радва, я ти дай кадрите от сватбата, за какво се трепеш две седмици на шопа :)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Вто Сеп 23, 2008 7:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз искам снимки от сватба :)
Иначе, много гот цветове на тия.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети