Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2008 9:41 pm Заглавие: Раздвижване ;) |
|
|
Стана две седмици се побърках всеки ден след работа да оправям на шопа снимки от една сватба, та реших днеска да поразкърша, ей така за тренировка малко.
Значи в сряда докато бях на работа минавах покрай бойлер хаусът, и ми се видя много интересно като място, и тъй като познавм хората от естеит департментът, попитах тоз мушморок дали работи в събота и ако работи дали иска да нправим някоя друга снимка, съгласи се(между другото само той има вход за мястото).
Обаче както винаги всичко тръгна на стъгнация, един шматарок се появи видя ни докато подготвяхме осветлениет, и отиде да издрънка всичко на супервайзарът, и след 5 минути се домъква и той почва се прави на интересен, и казва това да ни е за последен път сега щяло да мине.....и от там нататъка знайте настроението на всички отиде по дяволите.
Но както и да е за 30 минути снимане(тъкмо почваха да се зараждат идейте) и се наложи да спреме, но горе доло успях да открадна някой друг кадър.
Между другото форума много живна, и само неща на много високо ниво, направо човек почва се замисля дали да поства въобще нещо тука ;))))))))))))
 _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Сеп 21, 2008 12:32 am Заглавие: |
|
|
Вторият и третият ти кадър от тази серия са най-силни за мен, обаче както и във всичките, а както и в предишни подобни сесии, имаш все същия проблем - моделите ти позират много явно, гледат втренчено в камерата, което често е в минус. Да работиш с човек, който не е свикнал да се снима и да го караш да гледа в камерата - възможно е, но иска много психологическа работа с него - да го отнесеш в разговор на странична тема, да го разсмееш или да го накараш да мисли за нещо тъжно - това е психологията в портретното снимане, без която и най-доброто техническо изпълнение отива по дяволите.
Инак фото-секцията вярно много положително се размърда и ме радва, я ти дай кадрите от сватбата, за какво се трепеш две седмици на шопа :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2008 7:50 am Заглавие: |
|
|
И аз искам снимки от сватба :)
Иначе, много гот цветове на тия. _________________ i.am.troll |