Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
miridi

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 9:27 am Заглавие: Преса за графика |
|
|
Здравейте, предполагам че тук има доста хора които са завършили или се занимават с графика и се интересувам, дали някой знае откъде може да се закупи малка графична преса за печат и също така дали съществуват някакви по-специализирани форуми или сайтове на тая тематика. Ако някой има информация по въпроса ще съм му много благодарен :D Благодаря предварително! _________________ Ne e jaba ama vyrshi syshtata rabota... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 9:41 pm Заглавие: |
|
|
сайтове и форуми мисля няма, да закупиш... от някой, който продава, евентуално из академията или ХГ-то трябва да питаш. Иначе СБХ имат база, която може да се ползва срещу някакво минимално заплащане, но не съм ходила отдавна. Там може и да знаят ако нещо се продава. Ще се разровя за телефон, но дали е актуален... нямам идея. _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miridi

|
Пуснато на: Съб Окт 04, 2008 8:25 am Заглавие: |
|
|
StarFish мерси много за инфото :) Да графичната база я знам и заплащането е доста символично все още, но мисля за членове на СБХ само а и по ред други причини там не е твърде удобно... Както и да е жалко е наистина, че няма поне един форум или място в нета, където хората занимаващи се с тоя род дейност да дискутират и показват свободно нещата си, но уви е факт. _________________ Ne e jaba ama vyrshi syshtata rabota... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Съб Окт 04, 2008 5:19 pm Заглавие: |
|
|
прав си, жалко е... на мен това ми е специалността, но точно заради липса на база, рядко правя вече такива неща. А в базата на СБХ не е само за членове, може всеки да печата, а и персонала е доста благоразположен, винаги помагат. :) съжалявам че не мога да помогна с друго, но ако намериш инфо, сподели, моля, мен също ме вълнува. _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|