Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
daysleeper

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 10:16 am Заглавие: |
|
|
Ми и ние се гордеем с вас :) Рекламата ми беше направила впечатление още докато се въртеше. Браво! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
N1kk3l

|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 10:42 am Заглавие: |
|
|
Честито ! Аз много телевизия не гледам и не съм я виждал тази
реклама ама кадъра седи много добре. Пра (про-та :)) сте вие
там. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 10:54 am Заглавие: |
|
|
Честитка, ай са пуснете само тоя отсек или цялата реклама :) Че така нещо то браузера ми ли от кво не мога да си го разгледам като хората а дърпа окото. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 11:16 am Заглавие: |
|
|
Ха честито отново. Те всичките клипчета с рибока са невероятни. Да вземете да ги пуснете като някаква поредица ли. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 11:47 am Заглавие: |
|
|
Честито и от мен. Евала за добрата работа :)
vrabchev написа: | Ха честито отново. Те всичките клипчета с рибока са невероятни. Да вземете да ги пуснете като някаква поредица ли. |
И на мен рибока ми е любим :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 11:50 am Заглавие: |
|
|
Страхотно! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 12:58 pm Заглавие: |
|
|
Добра работа! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
simov

|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 1:05 pm Заглавие: |
|
|
Евала! Радвахме се много на шоуриълите ви тук в офиса! Респект! _________________ fontfabric.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 3:16 pm Заглавие: |
|
|
Честито и от мен!
Поздрави за постижението :) _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 3:41 pm Заглавие: |
|
|
Много гот... Следвъщия път само ваши работи да пуснат... ;))) Браво..., много доволно! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 4:09 pm Заглавие: |
|
|
Ако сте горди заради факта че е в Аутодеск шоурийл-а, не знам, като се има предвид един голям процент от нещата, цедката очевидно не е била много тясна.
По-скоро за гордост е самия резултат, за което Браво. Много особено преминава, много мазно. Чак не съм сигурен точно как, гледам го и пак се усещам като е приключило. Идиотско е, дай на някъф .мов или нещо да скивнем #by# :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 4:21 pm Заглавие: |
|
|
Дай боже всеки му да се нареди в съседния фрейм до Блър, Псиоп и няколко малки училища по визуални изкуства! Амин! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 4:31 pm Заглавие: |
|
|
Не знам с какво се променя към по-добро или към по-лошо готиния кадър в зависимост от това до кой е сложен, но дай Боже всекиму каквото смята за добре :)
Лично за мен има трагични неща в тоя риийл които с нищо не стават по-добри заради това че са "съседен" както се изрази фрейм до тези на Cinemotion или Блър или който и да е. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 9:11 pm Заглавие: |
|
|
Bravo! ...i az se gordeq s vas.
Bio, imash postove, s koito mnogo draznish.
Moje i da si prav, no ne mislish - koe, kude, kak. _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 10:45 pm Заглавие: |
|
|
В развитото демократичното общество на форума всеки има правото да не казва това което мисли. И задължението да пише това което на всички се харесва.
Ще се науча някой ден. Благодаря, МО
Интересното обаче е че единствено аз похвалих и обсъдих какво ме е изкефило в самия кадър на колегите.
п.с.
Абе тва тук все повече се превръща във форум за PR. Мъка. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Окт 04, 2008 12:32 am Заглавие: |
|
|
Интересно ми стана с какво Bio е подразнил някого. Чух само похвали за колегите. Явно трябваше да похвали и останалите участници в спота на Autodesk, въпреки че изобщо не стават за реклама на продуктите им. Определено има доста, ама доста слаби попадения вътре, а точно този кадар беше невероятен и колкото пъти съм го гледал по ТВ, съм се кефел на макс. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
darkstarbg

|
Пуснато на: Съб Окт 04, 2008 1:01 am Заглавие: |
|
|
Аз не гледам много телевизия, но този кадър съм го виждал няколко пъти и винаги ми е правил много силно впечатление. Поздравление, напълно заслужено е включен.
А относно това, което се дискутира в последните няколко поста мисля, че Био просто каза, че някои кадри не са достойни за там и така и не разбрах с какво е засегнал създателите на този. И междудругото съм съгласен, че "нашият" кадър е с класи над много от останалите. Това е нещо положително така,ч е не виждам за какво е спорът :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Нед Окт 05, 2008 1:20 am Заглавие: |
|
|
Благодаря Ви много .. радвам се че и вие се радвате за нас :)
@Bio - както казват политиците: Благодаря за този въпрос :)
за кадъра - само композитинг, няма 3Д ..
номера беше в играта на актъорите .. финалната фаза на танциорката да съвпадне с началната фаза на пожарникаря .. най-вече положението на главата и краката ..
имаше "компютурна напаска", щото девойката беше с една глава по-ниска от актъора :)
после рязане на ръце, крака, крачоли, поли, ботуши ..
появяването на каската на пожарникаря е най-високо-технологичното решение. Колегата се крие зад гърба на актъора и чака знак за да му нахлупи каската на главата. панталоните му бяха увити с тиксо, защото дънките му бяха по-широки от панталоните на пожарникаря :)))
още веднъж Благодаря! ;) _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Окт 05, 2008 12:18 pm Заглавие: |
|
|
Направили сте го с въображение и изобретателност. Адмирации. Готиното на тия проекти е че се помнят дълго особено ако има онази готина творческа емоция по време на правенето. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|