Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
patriot

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2003 2:00 am Заглавие: Edna ot poslednite mi raboti |
|
|
Tova go pravih pedi edin mesec. Saita e za advokatska kantora. Za sega oshte e under construction ot developerska strana. V momenta vsichko e statichno. Sudurjanieto shte se updatva ot admin panel. No sum napravil vsichki stranici za da moje klienta da vidi kakvo shte predstavlqvat kato sa napulni siteto.
Shte vi postna i drugite varianti koito im bqh predlojil. Beshe mi mnogo trudno da suchetaia ideite si i tiqhnite izsikvaniq zashtoto komunikirahme chrez posrednik. I saita e dosta sempul, ima mnogo prazno prostranstvo, zashtoto ne iskaha absoliotno nikakvi elementi/jvachki snimki :)) i t.n. Ama se opitah da navaksam s dobre podbrani cvetove.
http://sabev.weblang.net - tova e home page-a / toi shte e samo na EN
http://sabev.weblang.net/htmls/en/aboutus_areas_com.htm
http://sabev.weblang.net/htmls/en/aboutus.htm - tova sa vutreshni stranici. davam gi zashtoto ot home page ne moje da se vleze vuv vutreshnite stranici.
a tova bqha drugite mi predlojeniq:

Последната промяна е направена от patriot на Пет Юли 04, 2003 12:02 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2003 9:49 am Заглавие: |
|
|
Zdrawei,
Tuka biah postnal edin wariant no sega kato poglednah poslednoto koeto si naprawil smiatam che poslednoto e nai-dobro.
Pozdrawi.
Последната промяна е направена от vALE на Пет Юни 06, 2003 10:54 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2003 10:28 am Заглавие: |
|
|
mnogo got
tui koeto e udobreno e nai-spoluchlivo
podredeno, iasno
be perfektno :-)
pozdravlenia |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2003 11:16 am Заглавие: :-) |
|
|
Много добре е станало! И аз мисля, че крайното решение е най-подходящо-тази комбинация от цветове/червено и сиво/ изглежда многа тежкарски и стабилно! Има сполучливи елементи и в предишните ти проекти, но този е най-добър. _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
d-phrag
Регистриран на: 26 Мар 2003 Мнения: 71 Местожителство: Sofia - Plovdiv
|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2003 12:53 pm Заглавие: |
|
|
Последния вариант наистина е най-добър. Но... не знам, от много писане в Graphilla ли, защо ли, много често взеха да се виждат в примерни дизайни тука сиви и светлосиви градиенти до бяло... Погледнете сега горе вляво на вашите монитори - какво виждаме : "ЛОГО КОНКУРС!" Погледнете сега и последния дизайн...не знам, на мен малко ми омръзна... а иначе и тъмнозеленото, и тъмночервеното са подходящи за адвокатски сайтове. Макар че в първия вариан избрания за навигацията шрифт е просто чудовищен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
patriot

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2003 1:01 pm Заглавие: |
|
|
d-phrag написа: | Последния вариант наистина е най-добър. Но... не знам, от много писане в Graphilla ли, защо ли, много често взеха да се виждат в примерни дизайни тука сиви и светлосиви градиенти до бяло... Погледнете сега горе вляво на вашите монитори - какво виждаме : "ЛОГО КОНКУРС!" Погледнете сега и последния дизайн...не знам, на мен малко ми омръзна... а иначе и тъмнозеленото, и тъмночервеното са подходящи за адвокатски сайтове. Макар че в първия вариан избрания за навигацията шрифт е просто чудовищен |
Napulno si prav za chudovishtnia shrift na purvia variant. Togava sednah da go pravq v 4 sutrinta, i naistina bqh izkliuchil. Malko se bqh vpregnal togava... no posledniq variant stana naj-uspeshen.
Ne razbrah kakvo ne haresvash na gradientite. Spored men, tova che se polzvat chesto ne e merilo za kachestvo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|