Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
themagician

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2008 10:40 am Заглавие: mmm |
|
|
Има Демо, което вече пробвам, може да се свали от всеки който има регистрация в сайта на Chaosgroup. Ето и неговите ограничения:
- 10 minute session limitation
- most of the command line options are disabled
- watermark is present in the middle of the screen
- all of the saving and exporting features are disabled
- there is a fixed expiration date in each demo build
- there is a trial build only for 32 bit windows
------------------------------------------------------
На пръв поглед, много ми харесва, директно работи с Drag & Drop, нещото което доста трудно намерих беше Crop на Layer, който за момента не мога да завъртя и се чудя дали е само по X/Y.
Тъй като не съм работил с Floating лицензи, се чудя какво означават. Hardware или Software е, ако искам да си прехвърля лиценза от работния компютър на Laptop-a, как се прави? _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2008 9:57 pm Заглавие: |
|
|
ne, njama rotation na crop
license server-a e lock-nat kym opredelena mashina i razdawa licenzi na ostanalite w mrejata
ako laptopa ti e swyrzan kym mrejata moje da poluchi licenz i da startira Pdplayer
1 license w sluchaja oznachawa che mojesh da startirash na wsjaka mashina ot mrejata, no ne ednowremenno na 2 _________________ Judge Optimized for Repair and Observation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2008 10:47 pm Заглавие: mmm |
|
|
Интересно ми е дали лиценза може да се прехвърля лесно? Без намесата на ChaosGroup... Примерно макса има едно приложение за прехвърляне на лицензите, можеш да ги ползваш където и да искаш. А USB-то на Vray просто супер лесно се разхожда. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2008 10:59 pm Заглавие: |
|
|
mne ... server-a e node locked i ne moje da se prehwyrlja _________________ Judge Optimized for Repair and Observation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|