Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 1:20 am Заглавие: 3D |
|
|
Здрасти на всички!Почнах да се занимавам малко по-малко с MAYA че нещо интересно ми стана свърших една сценка и реших да се похваля.Това не е представяне от сега да кажа щото нямам какво друго да покажа освен едни тръби и две планарки...хаха но ако след време някой реши да ми даде права за 3д-то няма да откажа! :)
Критика и коментари ъфкорс ар уелкъм! :)))
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sixide

Регистриран на: 29 Мар 2007 Мнения: 597 Местожителство: Heidelberg, Germany
|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 1:30 am Заглавие: |
|
|
Kato za purva rabota e mnogo dobro! Bravo! Za da kaja neshto...na fona na ostanalite texturi v scenata edinstveno bih poopravil malko materiala na stakloto sega sa vsi4kite edni i sushti i sa matovi, mnogo sa 4isti ili puk niamat nikakvo otrajenie, kakto i mislia 4e figurite mnogo mi drebneiat...ina4e kakto kazah kato cialo kefi iako, svetlinata e 6, kakto i cialostnata atmosfera...iskam oshte! :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 3:33 am Заглавие: |
|
|
За 3Д-то нищо не мога да ти кажа, няма да е адекватно, но като ДОФ седи много неубедително - практически с никой широк обектив не можеш да го докараш така, а окото на редовния зрител е свикнало. То тоя прожлем присъства и в редица 3Д-та из спец-секцията, явно с тия програми е лесно човек да се увлече :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2009 10:25 am Заглавие: |
|
|
DOF-a е правен през фотошоп-а със малко помощ от Z-Depth-a.Най-вече близкия план е супер омазан и знам че няма нищо общо със северния елен но тва все пак е рендвана картинка просто не исках да блърва по напред от кабелака и човечето...хаха чесно казано и аз незнам що го сложих...:)
Прозорците са само Блин на който явно съм забравил да му заредя картата но го видях много късно и ме домързя да правя нов рендер...:)
Следващия път ще гледам от Maya да си го направя или от Афтър дефекта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|