Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TT2

|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2003 8:51 pm Заглавие: simple |
|
|
Вчера ми хрумна една интересна идейка и реших да я реализирам - удължаване на дясната греда на n-то в synthesis и завъртане наляво, все едно ще се съедини с лявата греда (синтез = съединяване). Направих го просто заради идеята, даже не знам и за каква компания трябва да е предназначено...
http://tt2-upload.hit.bg/syNthesis.gif |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Пон Сеп 22, 2003 1:16 am Заглавие: |
|
|
На мен ми харесва как изглежда като цветова комбинация.
За самата идея, мисля че това съеднияване дето си имал предвид не си личи. Може би трябва да оставиш доста повече от продължението на 'н'
Така както е в момента малкото 'н' прилича на гръцката буква ета. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Пон Сеп 22, 2003 8:15 pm Заглавие: |
|
|
Да, определено съм съгласен, че трябва да продължа още n-то. Мисля да поработя още по тази идея. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Сеп 22, 2003 10:45 pm Заглавие: |
|
|
tt2 bez da se zasiagash, tova e nai-dobroto logo koeto si pokazal a tova e pohvalno iavno progresirash i to burzo. bravo. ne pipai nishto neka izglejda kato gruzka bukva... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2003 1:06 pm Заглавие: |
|
|
Sega ostava i da ubedish "sinthesis" da si sleniat logoto:)))) Koeto mislia e neposlina zadacha:))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2003 9:20 pm Заглавие: |
|
|
Първо искам да ви благодаря за мненията! implant, как ще се засягам, критиките към предишните ми логота ми помогнаха да стана по-добър и това трябва да продължава. Не мислете, че ще се засягам от критики, дори напротив! LoveHate, трудно ще ги убедя, наистина... :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|