Graphilla.com :: Преглед на тема - Отново представяне

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Отново представяне

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Villip

МнениеПуснато на: Пон Окт 27, 2008 10:16 pm    Заглавие: Отново представяне Отговорете с цитат

Здравейте отново,

Преди 4, да преди ЧЕТИРИ години направих едно представяне тук, пред вас, чиито работи наистина заслужават внимание.

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=6152&highlight=

Определено представените тогава от мен материали са били много далеч от добрите визии които вие предлагате за обсъждане. Не се старая на всяка цена да стана част от този форум, но определено членството тук помага за развитието на такива като мен, дори и на вас. Полезното във форума са коментарите - критични и положителни за труда на другите. Във всички случаи те допринасят за изработването на по-добър продукт.
Надявам се на вашите кометари върху нещата, които помествам по-долу.

Брандинг на Микробус

Бег-ин-бокс

Брандинг на микробус

Винен каталог

Пирамидка - Винарска изба

Дипляна - Недвижими имоти

Кутия за вино във вид на старинна книга

Глава за календар

Етикет за бутилка вино - серия от 5 етикета

Флаер

Каталог в .pgf формат

Целият каталог - http://vini-boshkilov.com/catalogue.pdf
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Вто Окт 28, 2008 1:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

dude...
AndonastY

МнениеПуснато на: Вто Окт 28, 2008 10:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хич не ми е работа,като НЕ-член на нито една група да ти се изказвам в темата,ама много ме присърбя.Освен многото хартиен и нехартиен материал,който си показал,поне да се беше постарал да си огънеш етикетчетата както требе по бутилишъсите.Лично на мен нещата ти не ми допадат-до скоро работих за едни сладури,които просто държаха нещата им да излизат в тоя комерсиален вид,ма туй за комерса дълга тема и за умни ора,пък аз не съм от тях.Нека се изкажат спецовете,мойто толкоз беше!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
muzik

Местожителство: Sofia Bulgaria

МнениеПуснато на: Вто Окт 28, 2008 11:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

определено не-graphilla.
Върнете се в началото
nedamal4eva

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Окт 28, 2008 3:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

само не разбирам защо всички имат някаква крива "рамка" върху себе си..умищлена ли е?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bio

МнениеПуснато на: Вто Окт 28, 2008 3:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тая крива рамка така задушава зверски ..
Villip

МнениеПуснато на: Вто Окт 28, 2008 5:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Снимките са готвени за портфолио и поради това имат еднакъв бекграунд.
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Окт 28, 2008 7:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Снимките са готвени за портфолио и поради това имат еднакъв бекграунд.

Значи не си се справил добре с оформлението на портфолиото си.
Върнете се в началото
Villip

МнениеПуснато на: Вто Окт 28, 2008 8:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нямам против негативните ви мнения, но все пак темата ми не представлява анкета, за която трябва отговора да бъде ДА или НЕ. Очаквах, че ще получа критики, обосновани с това какво не ви харесва в някоя визия и как евентуално би изглеждала по-добре.

gluster - Разбирам, че това което не ти харесва е комерсиалността на нещата, които съм показал. Относно "бутилишъсите" проблемът беше в срока, който имах и прецених, че и така не изглеждат зле.

velinov - благодаря за коментара. Но той няма нищо общо с предложените от мен визии.

С риск да се повторя - Не се старая на всяка цена да стана част от този форум. Ползите идват от това, че е специализиран и всеки може да получи компетентна намеса там където не е сигурен в способностите си. Или се заблуждавам че това е целта на форума?

Все пак се радвам, че има и такива, които отделят от ценното си време да драснат по някой ред.
Върнете се в началото
TchudO

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2008 2:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ми като за начало винаджийските неща шрифта /вете/ ми НЕ СА ТЕЗИ.

Каталога личиси че е мъчен нещо да се мисли ама не са ти стигнали силите, там фонта пам кофти номер ти е изиграл, да неговорим за имиджите, пак според мен мислиа че неса ти стигнали силите /само не се оправдавай с времето и клиента и т.н./

Кутия за вино във вид на старинна книга - можело е да се получи много приатно нещо сега хем така хем ...;

бусовете там, бусове кво да се коментира /има кво да се иска и там/

Дипляна - Недвижими имоти - ми разгледай има много добри неща и тогава се замисли дали това е правилното /и тук знам клиента е виновен пък и времето все не стига/

ма може и да не взимаш под внимание нещата които съм написал и без това сутринта съм станал с задника нагоре та може да не ти харесват.

Иначе успех има кво да се иска още КОПАНЕ и ОЩЕ НЕЩО...

КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА
Върнете се в началото
hristov2256

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2008 7:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

TchudO написа:
ми като за начало винаджийските неща шрифта /вете/ ми НЕ СА ТЕЗИ.

Каталога личиси че е мъчен нещо да се мисли ама не са ти стигнали силите, там фонта пам кофти номер ти е изиграл, да неговорим за имиджите, пак според мен мислиа че неса ти стигнали силите /само не се оправдавай с времето и клиента и т.н./

Кутия за вино във вид на старинна книга - можело е да се получи много приатно нещо сега хем така хем ...;

бусовете там, бусове кво да се коментира /има кво да се иска и там/

Дипляна - Недвижими имоти - ми разгледай има много добри неща и тогава се замисли дали това е правилното /и тук знам клиента е виновен пък и времето все не стига/

ма може и да не взимаш под внимание нещата които съм написал и без това сутринта съм станал с задника нагоре та може да не ти харесват.

Иначе успех има кво да се иска още КОПАНЕ и ОЩЕ НЕЩО...

има, има какво да се копа, само едно нещо знам, че има какво да се копа от твоя коментар, че да стане "действащ" такъв... от всичко, нищо не каза.. ?
ники михайлов

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2008 8:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Действа си, действа си.
И е прав.
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2008 9:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мен винаги са ме учили, че начина, по който си представяш работите е не по-малко важен от това какви са ти уменията. Това показва доколко сериозно се отнасяш към собствените си работи.
Гледам, че навсякъде си сложил едни криви рамки, които просто ти прецакват представянето.
Като начало опитай да ги махнеш, за да могат хората да погледнат нещата, които си направил. Защото сега толкова много ги дразнят тия рамки, че не могат да ти дадат какъвто и да било съвет към останалите неща. Поне аз така смятам.
Върнете се в началото
McLaren

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2008 5:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

_sasho написа:
Мен винаги са ме учили, че начина, по който си представяш работите е не по-малко важен от това какви са ти уменията. Това показва доколко сериозно се отнасяш към собствените си работи.
Гледам, че навсякъде си сложил едни криви рамки, които просто ти прецакват представянето.
Като начало опитай да ги махнеш, за да могат хората да погледнат нещата, които си направил. Защото сега толкова много ги дразнят тия рамки, че не могат да ти дадат какъвто и да било съвет към останалите неща. Поне аз така смятам.

Абсолютно същото щях да кажа... ма ме изпревари
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети