Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SPIT

|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2008 3:44 pm Заглавие: peugeot special |
|
|
така се случи, че правих лога за специални серии пежа и ги пускам тук за коментар :) особено напъна ми за калиграфия :)))
 _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2008 3:59 pm Заглавие: |
|
|
опа, другия раздел:)) trophy ми харесва доста |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2008 5:31 pm Заглавие: |
|
|
trophy мно'о добре
в la fleur ме смущава наклона надолу |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2008 5:45 pm Заглавие: |
|
|
trophy-то ти е доста добре - много е активно тънкото сприямо дебелото - даи по-танко да видиш как ще живне... не 4е и така не може.
не ти е безусловно ясна логиката по която завършваш с радиус и ъгъл в просветите - изобщо трябва ли ти радиус???
не си си прецизирал дебелините във вертикален просвет и в хоризонтален просвет - там вече играй на усет и око.
можеш по смело да пробваш да изтеглиш хоризонталите докрай - и отгоре и отдолу - незнам дали има смисъл оба4е
можеш ли да обиасниш - ама не само с математика и модули - защо имаш толкова дълги опашки???
за скрипта - careful with that axe, eugine! _________________ Best Wine Labels Design
Best Logos
Hand Lettering on Wine Labels |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Сря Ное 05, 2008 11:15 am Заглавие: |
|
|
:) извинявам се за неадекватното пускане в друг раздел. благодаря ви за коментарите. _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|