Graphilla.com :: Преглед на тема - Здравейте!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Здравейте!

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bbulgaro

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2008 7:58 pm    Заглавие: Здравейте! Отговорете с цитат

Здравейте , т.като в Бг сте единственият специлаизиран сайт приютил при себе си професионални художници и дизайнери реших да се допитам до вас.

Оригинал

Код:
И критиката: защо кола която е грешно рисувана ,колата е крива по съотношение на предната броня мозациИИи.

Този човек натрапва мението си ,че рисунката е тотално грешна.

Та въпроса ми е , дали наистина е толкова грешна , дали от гледна точка на преспектива е толкова зле построена.Като рисунък знам ,че не е нещо особено , просто ми е интересно да разбера дали е толкова грешна ,колкото се опитва да я изкара лицето Х.

Благодаря ви!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2008 8:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здрасти,
ако говорим за перспектива, преглеждайки рисунката откриваме няколко точки, които могат да третират успоредни хоризонтални равнини, оградил съм ги в червено. свързах ги и получих следната картинка:

потърсих им пресечната точка и откривам че има сериозно разминаване в някои отношения:

И все пак понеже разминаването е в плоскоста която е почти успоредна на нашета гледна точка бих казал че това не би било забележимо, но след като е успоредно, не би трябвало да има такова разминаване между лява и дясна част, ако приемем че шарката която си нарисувал е средата на автомобила.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vrabchev

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2008 8:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

сега като се загледах, виждам че всъщност средата не е това което аз съм драснал с жълтото, а ти си нашарил лявата страна на автомобила и средата е там където започва шарката. Така вече изглежда доста по-достоверно.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vrabchev

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2008 9:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

и като се заиграх с контролните то4ки за да видя има ли конструкция в картинката ми се струва че има някаква такава:

cutepoison

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2008 9:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

виж на гномон има двд-та за перспективата...обясняват много добре точно така с точки и т.н. първо елементарни неща, после по-сложни машини и конструкции, ако не се лъжа и коли имаше...
bbulgaro

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2008 9:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vrabchev
cutepoison

Благодаря ви много !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети