Graphilla.com :: Преглед на тема - Малко фотография

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Малко фотография
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
xxlogre

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2008 5:25 pm    Заглавие: Малко фотография Отговорете с цитат

че с това нашествие на цифраци и шописти май никой вече не си спомня какво е това:

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2008 5:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dude, недей така за цифраците и фотошопите, тия неща нямат значение. По-важното е да има нещо, което си заслужава, запечатано в кадъра.
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2008 6:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Понеже съм ти казвал няколко пъти подробно за останалите неща, ще съм кратък:

Последните две приличат на картички от социализма, но неодобрени за печат. Останалите на нищо не приличат. За това с пейката си бил на вярното място и светлина, но не си се справил със заснемането - работи повече, чети книжки и някой ден може да стане, успех.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
xxlogre

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2008 7:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
Понеже съм ти казвал няколко пъти подробно за останалите неща, ще съм кратък:

Последните две приличат на картички от социализма, но неодобрени за печат. Останалите на нищо не приличат. За това с пейката си бил на вярното място и светлина, но не си се справил със заснемането - работи повече, чети книжки и някой ден може да стане, успех.

:-)))) Понеже си на възраст някъде към ранните 20, нямам какво друго да ти кажа освен да ти се усмихна снизходително! :-))))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2008 7:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми, то в "Представяне" и без това не е баш мястото за казване на кой знае какво, малко е скучно тук, но веднъж като минеш става гот, споко ;)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2008 7:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мен 4, 5 и 6 ми харесват.
xxlogre

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2008 7:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
Понеже съм ти казвал няколко пъти ... работи повече, чети книжки и някой ден може да стане, успех.

ПП: Понеже няколко пъти вече я пробутваш на мен, че и на други тая глупост за книжките и ученето, да ти кажа: Всичко е въпрос на чувствителност - от ебането до правенето на изкуство. Нямаш ли я тая чувствителност, не те ли боли от света, колкто и книжки да прочетеш, каквито и хватки да приложиш, само ще тиражираш собствената си ограниченост и посредственост. Творчески успехи ти желая!
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2008 7:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

В тия теми винаги опираме накрая до много чувствителност, много творчество, много изкуство. Понякога се чудя тоя многослоен като воден лук артистизъм дали не е една лична болка, един запушен вик, едно изтънчено признание за насилие. Ех...

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
mira

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2008 7:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

/мноо офт
Снуп винаги съм знаела, че си поетична душа. Ако си се родил малко по-рано е можело да бъдеш един прекрасен водещ на Адрес 4000. ;))

/край на офта

Тая с фтичките готина.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2008 10:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз съм от шопистите с цифраците....
нищо против xxlogre, но за съжаление в неговите шотове "аналоговото" не ме кефи на мах...
лично за мен ми седи малко клиширано, малко заучено като хватки, и малко соц както snooper-а правилно е отбелязъл...
vesquto

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2008 11:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

БЕз да се намесвам грубо! Без да намеквам нищо! Без да имам дори още смелост да се пробвам с още едно представяне, считайки се за редовен посетител на графила и радващ се на прекрасните кадри които виждам ПОНЯКОГА! Смея да твърдя, че нивото е паднало! сори не се сдържах, не че и това е темата за това, а и аз съм последния който трябва да го каже!
Така че xxlogre не се коси! "вътре" има хора които са си останали само с четенето! ;)
Още веднъж! Нищо лично, нищо конкретно! има си ги яките кадри, НО, между тях се е промъкнало едно НО! ;)
nuanda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2008 12:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Снимката с пейката е прекрасна . Според мен трябва да си част от спец раздела .
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
xxlogre

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2008 2:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

nuanda написа:
Снимката с пейката е прекрасна . Според мен трябва да си част от спец раздела .

nuanda, един от малкото качествени хора си в този сайт на ментета. С невероятно проникновение за визуални изкуства. Понеже те харесвам, ще си позволя нещо твърде лично и безцеремонно. На грешен път си, батка! Преразгледай сериозно и критично изразните си средства. Истинското изкуство не се създава с компютър. Компютърът дискредитира и профанизира визуалните изкуства. Това което в този сайт считат за фотография е жалък евтин сурогат, сток фотография или в най-добрия случай пълнеж за блудкави булевардни списания. Истинското е друго, такова което се прави с бои и четка или се снима на лента. Това исках да ти кажа, остани с най-добри чувства, надявам се да не съм те обидил! Поздрави!
Върнете се в началото
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2008 3:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Тези кадри, които си показал, може да ги отснеме кучето на съседа, толкова са празни и случайни. Много ли се гордееш с тях? Баси заблудения тип :)
Най-лесно се спи, когато вярваш, че другите са в грешка, така че те разбирам. Спи си.
xxlogre

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2008 9:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

sumo написа:
Тези кадри, които си показал, може да ги отснеме кучето на съседа, толкова са празни и случайни. Много ли се гордееш с тях? Баси заблудения тип :)
Най-лесно се спи, когато вярваш, че другите са в грешка, така че те разбирам. Спи си.

Влизах ти в сайта! Хм, гледай да стигнеш съседското куче!
Върнете се в началото
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2008 10:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

От фото не разбирам. На мен ми харесва снимката с пейката. Обаче си мисля, че умишления стремеж към арт не е арт. Нещо като много арт не е арт. То затова и има толкова много неразбрани артисти си мисля. Ама това повече като съждение рано сутрин, отколкото някакво смислено мнение.
Така или иначе казах, че от фото не разбирам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Greenhorn

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2008 10:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Бесмислени са ти нещата. Сега понеже всички щтракат с цифраци, тия слабо композирани и зле експонирани мазни трябва да ми седят много арт ли к'во ли? Никаква експресивнот, пълна липса на пълнеж. Сори, сигурен съм, че има какво да ми кажеш, както съм и сигурен, че за теб тези кадри са върха на сладоледа... ама аз така ги виждам нещата.
Върнете се в началото
nuanda

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2008 11:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Това,че истинското изкуство се прави с четка и бои е така,напълно съм съгласен,но просто не всеки може да си служи с тях на необходимото ниво :).. Затова някои прибягват до дигиталните неща.Един вид чрез тях човек може да компенсира липсата на даден талант..донякъде :).Така си мисля,може да не съм прав :).Говоря само за фотография да поясня :).
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mim

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2008 12:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

шляпната гърбом пейка с резнат през средата кадър, с малко винетиране - хм, ще взема да понаправя няколко кила артове
или ще взема да наобиколя соц-паметниците и да ги "изрепродуцирам" за свой артЪ

дуде, много са ти постни рецептите, няма вкус в тия манджи

а аналоговите методи сме ги мирисали, не падаме от небето с дигиталка на врата

и пак опираме до там: теб като не те кефи фото-раздела в графила, защо се буташ
wi-flip-ff

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2008 2:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кво се занимавате с тоя човечец, вижте го че се държи като пенсиониран учител по изобразително изкуство. Не са ти винови компютрите ей, сам си си виновен че си толко некадърен, понеже вместо да си признаеш поне пред себе си, че имаш още доста да научиш, се биеш в гърдите колко си велик и какъв добър "артист" си. Пускаш някви снимки и се заяждаш с хора, които въпреки работата която имат(която забележи е свързана с професионална фотография), са седнали да си губят времето и да ти напишат няколко реда. Като си толкова голям, снимай си за себе си и не ни занимавай нас, може би някой ден случайно ще те открие някакъв критик, ще направиш изложба и ше станеш известен "артист", като по филмите.

Кой си ти и какво си постигнал в живота си че да даваш оценки и да казваш що е то "истинско изкуство" и как се прави то?
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети