Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 1:25 am Заглавие: Архитектурна анимация - Аркадия гр. Бяла |
|
|
Здравейте,
Малко е късно затова ще бъда максимално конспективен. Това е поредният ни проект, а именно архитектурна анимация на комплекс от затворен тип в близост до гр. Бяла. В реализацията му участваха много хора - снимачен екип, като конкретно за анимацията, моделите на сградите, постпродукцията - около десетина. Част от видеото е снимано, останалата 3D. Резолюцията е HD 1280/720 25P.
Оператор - Живко Гиргинов
Организацията по създаването на моделите, голяма част от самите модели и част от анимацията са на Димитър Ненов - letniq.
Постпродукция - Николай Колев.
Сценарий, режисура, анимация на камерите и осветлението са мое дело.
Не съм сигурен в цветовите корекции, след последното калибриране на монитора ми, май не всичко е както би трябвало, а по него правих финалните на този етап корекции и може да има проблеми. Има доста кадри за дооправяне - на места ври много силно, но за момента реших да го пусна и в този му вид. Скоро ще има коригиран вариант.
LINK 360 MB _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 12:11 pm Заглавие: |
|
|
нещо при мен не работи линка _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dx
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 1:08 pm Заглавие: |
|
|
и при мен не работи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 5:03 pm Заглавие: |
|
|
Аз сабалем го пуснах да се точи, но тръгна с 10-тина Кб и го зарязах да си се влачи. Като се прибера и ако имам късмет може да го изгледам. А миръра в БГ ли е? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 6:13 pm Заглавие: |
|
|
Миръра не е с оригиналния файл. Това е към видеосървърите и не е с високата резолюция и компресия. тези дни ще направя по-кратка версия (3 мин.), защото това е дългият вариант - 5,30 мин. който има още малко детайли за корекция. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Окт 28, 2008 1:37 am Заглавие: |
|
|
А сега пускам и кратката версия, с нанесени за момента финални корекци. Файла е качен на бърз сървър и не би трябвало да имате абсолютно никакви проблеми:
LINK (запишете го преди да го гледате, файла е .mov формат) _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2009 10:47 am Заглавие: |
|
|
mnogo poligoni mnogo trud
no zashto sedi taka naivisti4no cialoto 3D ?
ili moje bi smesvaneto na realnite kadri i 3D to mnogo otiavlenno praviat 3D to nerealisti4no i naivisti4no po detski sedi mi kato dekor4e ot animaciono 3D film4e ?
ako tova e bila ideiata xubavo :) _________________ Естетиката на инжинера и естетиката на архитекта са свързани в симбиоза, но първата от тях търпи бурен разцвет, а втората мъчително деградира.
LE CORBUSIER |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|