Graphilla.com :: Преглед на тема - Светозар Стоянов, който сбъдва три мечти едновременно

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Светозар Стоянов, който сбъдва три мечти едновременно

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RG®

МнениеПуснато на: Пон Дек 08, 2008 6:15 pm    Заглавие: Светозар Стоянов, който сбъдва три мечти едновременно Отговорете с цитат

Светозар никога няма да бъде засегнат от глобалната икономическа криза. С цели три професии и още толкова хобита светът около него винаги е пъстър, а всяко начинание, с което се захване, се превръща в сбъдната мечта.

Светльо е бакалавър по анимационно кино и магистър по анимационна режисура от НБУ. Има награди от няколко конкурса за късометражно и анимационно кино и награди в две категории от конкурса ABSOLUTSHAPE.

Другата му страст е телевизията. Работил е във всички риалити формати - Big Brother, VIP Brother, Star Academy, Островът на изкушенията, като логър и редактор, а в актуалния Survivor е асистент-режисьор. Освен всичко това от три години Светльо работи и като ски учител в Банско. В свободното си време се занимава с бокс, а последната му мания и хоби е да събира автентична фолклорна музика предимно от Македония и Родопите.

Какво е общото между анимацията, ските и редакторството?
И трите работи са креативни, доставят ми удоволствие и ми дават някакъв вид свобода. Харесвам и това, че мога да видя продукта от работата си в 100% чист вид.

Кое е най-трудното от тях?
Може би анимацията, защото отнема най-много време, а търпението не е от най-силните ми страни.

Четирите години в Big Brother ви научиха, че...
...мога да работя в екип; харесва ми да съм воайор и все още не мога да разбера как влияе къщата на съквартирантите, но определено мисля, че ги провокира да показват черти от характера си, за които и те самите не подозират, че притежават.

Бихте ли влязъл в къщата?
Не, не бих. Обичам да воайорствам, но не мисля, че ще ми допадне да бъда наблюдаван.

Затворен в къща 3 месеца или 1 месец без покрив?
По-скоро месец без покрив - по същата причина.

Най-забавната част да сте учител по ски е...
Самото каране за мен е страст! Също и това да срещаш нови и интересни хора всяка седмица. А адреналинът от извънпистовото каране с напреднали ученици - просто го обожавам!

Какво казвате за България на чуждите туристи?
Аз съм болен патриот и когато говоря за България, то е винаги с обич! Разказвам на учениците си по малко за историята ни, фолклора, за хубавите градове и места, които могат да посетят. Не пропускам и да спомена и добрите механи за хапване и пийване след ските, защото в тази част се имам за голям експерт.

Запалили сте се по анимацията, защото...
Винаги съм рисувал, но с анимацията стана случайно. Интересът ми беше провокиран от един невероятен учител и човек - Антони Траянов.

Какво рисувате с най-голямо удоволствие?
Шаржове и карикатури. Опитвам се да навляза малко повече и в графичния дизайн, а малко по-отдавна съм се забавлявал да правя и текстилни пана, пейзажи и т.н.

Hаградата, която най-много искате да спечелите?
Аз я печеля постоянно - усмивката и обичта на любимите ми хора.

От какво се страхувате?
От себе си.

Свободата е...
Блян, удоволствие, отговорност, понякога и самота.

http://www.capital.bg/show.php?storyid=594087
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети