Graphilla.com :: Преглед на тема - Наша гордост!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Наша гордост!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RG®

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2008 3:58 pm    Заглавие: Наша гордост! Отговорете с цитат

Преди 11 месеца в новогодишния ни брой ви представихме петте млади надежди на българската реклама, според нас. И с гордост можем да заявим, че очакванията ни се оправдаха. Поне засега...

Ето и нещо като равносметка за представянето на петимата герои през 2008 г.:

Светослав Тодоров - макар и без много запомнящи се реклами или награди през годината, подопечената му Leo Burnett Sofia спечели пълното обслужване на мастодонта "БТК - Вивател", след като досега те работеха само за мобилния оператор vivatel. Което в края на краищата е по-важно от печеленето на награди. Лично аз очаквам агенцията да се представи доста по-добре и на фестивалния фронт през 2009 г.

Велина Мавродинова - студио "Ентусиазъм" за малко не стана "Агенция на годината" на последното издание на ФАРА и създаде една от най-добрите социални кампании в страната. Поне според мен само това, че не участваха с нея на Golden Drum ги остави без награда там.

Мария Тодорова - председателката на следващото жури на ФАРА изведе Ogilvy до титлата "Агенция на годината", замалко изпусна и наградата за "Медиа агенция на годината", отчете и номинация на Golden Drum.

Владилен Ачев - криейтив директорът на Publicis Marc успя за втора поредна година да донесе на доскоро незабележимата по фестивалите агенция втора поредна бронзова награда от EPICA.

Марсел Леви - след като пое от Чавдар Кенаров поста криейтив директор на Noble Graphics не се забеляза разлика в нивото на рекламите, които създаваше криейтив студиото. Което не е малко. Освен това през 2008 г. те получиха три номинации на Golden Drum, спечелиха третото си бронзово отличие на EPICA с пликчето на "Шуменско" и са номинирани на Eurobest. Впечатляващо...

Добавка 4.12, 11:57

Noble Graphics тази сутрин взеха още една награда, пак с пликчето - сребро от Eurobest.

http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=594056&p=0#addcomment
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bulLET

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2008 8:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

но сме гордеем не с Леви, а със смотания Жорко, нали така:)
RG®

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2008 8:31 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Между нас да си остане!

:-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bethoven

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2008 11:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тези па.... както приятелката ми ги нарича - шушомушета! Сами си правят фестивалите и се съмовъзнаграждават.

За другите незнам, но за тоз Марсел Леви, познавам поне 10-тина човека, дето ако им падне в подходящ момент ще остане само Леви...
cmotan

МнениеПуснато на: Пет Дек 05, 2008 11:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

не те разбрах, Bethoven...няква игра на думи ли е тва?
в смисъл, че ше ти стане само на марсел или се ено десния ше отпадне?
или ако му скочат десет твои познати, ше го набият?

и...кои от изброените, според приятелката ти, са шушомушета?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
exile

Местожителство: Plovdiv, Sofia

МнениеПуснато на: Пет Дек 05, 2008 11:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

бе нещо на вивател им е сбъркана концепцията на рекламните материали и кампании. или даже нещо я няма на моменти.
особено с тая хармония хич не успяха да ме трогнат :)[/i]
Bethoven

МнениеПуснато на: Съб Дек 06, 2008 2:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Принципно искам да кажа просто, че Марсел Леви е доста дразнещ тип. От допира който съм имал с него, неможах да намерия нито една причина да се намира там където се намира. Но както и да е, много лошо да се говори зад гърба на хората нещо не ме кефи.
McLaren

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Дек 06, 2008 12:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bethoven написа:
...много лошо да се говори зад гърба на хората нещо не ме кефи.

ми като не те кефи що не си траеш бе Бетовенчо?!?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bethoven

МнениеПуснато на: Съб Дек 06, 2008 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Щот не ме кефи :)
NEN

МнениеПуснато на: Пон Дек 08, 2008 6:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Оффф Бетииииии

http://www.behance.net/NENNN
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети