Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 3:58 pm Заглавие: Наша гордост! |
|
|
Преди 11 месеца в новогодишния ни брой ви представихме петте млади надежди на българската реклама, според нас. И с гордост можем да заявим, че очакванията ни се оправдаха. Поне засега...
Ето и нещо като равносметка за представянето на петимата герои през 2008 г.:
Светослав Тодоров - макар и без много запомнящи се реклами или награди през годината, подопечената му Leo Burnett Sofia спечели пълното обслужване на мастодонта "БТК - Вивател", след като досега те работеха само за мобилния оператор vivatel. Което в края на краищата е по-важно от печеленето на награди. Лично аз очаквам агенцията да се представи доста по-добре и на фестивалния фронт през 2009 г.
Велина Мавродинова - студио "Ентусиазъм" за малко не стана "Агенция на годината" на последното издание на ФАРА и създаде една от най-добрите социални кампании в страната. Поне според мен само това, че не участваха с нея на Golden Drum ги остави без награда там.
Мария Тодорова - председателката на следващото жури на ФАРА изведе Ogilvy до титлата "Агенция на годината", замалко изпусна и наградата за "Медиа агенция на годината", отчете и номинация на Golden Drum.
Владилен Ачев - криейтив директорът на Publicis Marc успя за втора поредна година да донесе на доскоро незабележимата по фестивалите агенция втора поредна бронзова награда от EPICA.
Марсел Леви - след като пое от Чавдар Кенаров поста криейтив директор на Noble Graphics не се забеляза разлика в нивото на рекламите, които създаваше криейтив студиото. Което не е малко. Освен това през 2008 г. те получиха три номинации на Golden Drum, спечелиха третото си бронзово отличие на EPICA с пликчето на "Шуменско" и са номинирани на Eurobest. Впечатляващо...
Добавка 4.12, 11:57
Noble Graphics тази сутрин взеха още една награда, пак с пликчето - сребро от Eurobest.
http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=594056&p=0#addcomment |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 8:28 pm Заглавие: |
|
|
но сме гордеем не с Леви, а със смотания Жорко, нали така:) _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 8:31 pm Заглавие: :-) |
|
|
Между нас да си остане!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 11:13 pm Заглавие: |
|
|
Тези па.... както приятелката ми ги нарича - шушомушета! Сами си правят фестивалите и се съмовъзнаграждават.
За другите незнам, но за тоз Марсел Леви, познавам поне 10-тина човека, дето ако им падне в подходящ момент ще остане само Леви... _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2008 11:44 am Заглавие: |
|
|
не те разбрах, Bethoven...няква игра на думи ли е тва?
в смисъл, че ше ти стане само на марсел или се ено десния ше отпадне?
или ако му скочат десет твои познати, ше го набият?
и...кои от изброените, според приятелката ти, са шушомушета? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2008 11:52 am Заглавие: |
|
|
бе нещо на вивател им е сбъркана концепцията на рекламните материали и кампании. или даже нещо я няма на моменти.
особено с тая хармония хич не успяха да ме трогнат :)[/i] _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 2:58 am Заглавие: |
|
|
Принципно искам да кажа просто, че Марсел Леви е доста дразнещ тип. От допира който съм имал с него, неможах да намерия нито една причина да се намира там където се намира. Но както и да е, много лошо да се говори зад гърба на хората нещо не ме кефи. _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
McLaren

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 12:34 pm Заглавие: |
|
|
Bethoven написа: | ...много лошо да се говори зад гърба на хората нещо не ме кефи. |
ми като не те кефи що не си траеш бе Бетовенчо?!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 1:38 pm Заглавие: |
|
|
Щот не ме кефи :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|