Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Lola
|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2008 2:12 pm Заглавие: Lola |
|
|
Съжалявам, че пускам тук това, но нямаше друг начин - желаните от мен раздели допускат писане само от потребители със специални права.
Иначе съм голям почитател на всяки род изобразително изкуство и ми беше приятно да разгледам. Много сте талантливи!
Но поводът да съм тук е малко делови - търся художник на аниме и манга. На мой германски колега му е необходим. Реших, че е добре да му намеря българин, защото мисля, че по нищо не отстъпваме на други художници. Така че ако сам сте такъв или познавате такъв - моля пишете!
Предварително благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lola
|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2008 2:20 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря много! Но за съжаление той е доста зает и няма възможност да се заеме в момента. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
orehovka

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Вто Дек 23, 2008 2:16 am Заглавие: |
|
|
Drazen мож да свърши работа.. ще му кажа утре, пък ако има време - това е човека.. пускам ти едно бързо комиксче от него.. а ти можеш да му пишеш лично съобщение, ако искаш..
drazen написа: | бях извън града за два дни на село и си джарках нек'ви странички които няма да ползвам никъде:
и т'ва е богус... ъъъъ бонус страничката която напрайх:
 |
_________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lola
|
Пуснато на: Вто Дек 23, 2008 2:30 pm Заглавие: |
|
|
Много ви благодаря, ше пиша ЛС и на двамата или ако ги познавате - моля да им предадете за това търсене. Наистина ми се иска българин да вземе поръчката. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lola
|
Пуснато на: Вто Дек 23, 2008 2:40 pm Заглавие: |
|
|
orehovka написа: | http://rikae.deviantart.com/ |
Не успях да открия Рикае в този форум, а в нейния нещо не се оправих. Ако я познавате - моля да й съобщите за обявата ми! Благодаря предварително! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|