Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 3:01 am Заглавие: А СТИГА БЕ! |
|
|
Е тва не ми се беше случвало!!
TGA файл. 8 бита. Класика. R, G, B канали. Класика. Няма Alpha канал.
Всеки един канал по отделно е ОК. Всичките заедно.... дава някакъв ДЕФЕКТ?!? някви точки деба!!!! И не мога да ги махна в Шопа, не и лесно!!! Дърпат се. Местят се?!?!?! Мазна на едно място, те се местят! Бягат наляво надясно? Не ги лови БЛЪР, Не ги лови СМУДЖ, едвам се поддават на бръш, но не ми върши много работа ...
Бахти, не съм на халюциногени.. нито ми се спи, не съм пил. Имам много години опит и сега се чувствам като ударен от талпа. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 3:18 am Заглавие: |
|
|
Къща на ужасите част 2!
Нещо странно ми изглеждат тия пиксели. като че ли преливат нещо цветовете в тях. Приближавам в шопа, приближавам още. Нещата запсихаряват зверски. Във вълшебните пиксели почва да се случва нещо интересно. Зуумвам, всички пиксели почват да се уголемяват, само вълшебните не... е уголемяват се но очертанията им, но не и съдържанието.
Увеличавам още и о... човешко лице. Увеличавам още и гледам лицето на Декстър от сериала който съм си пуснал на медиаплейъра. Спирам плейъра. Пикселите се оправят. Пускам го пак. Пак прозират. Решавам да проверя тази работа. Пиквам пикселите в шопа и гледам селектирания цвят на какво отговаря...
R 0
G 16
B 0
Малее _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 3:36 am Заглавие: |
|
|
Това кой филм е? Принтскрийн нещо? Рестарт на машината? Нова машина? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 4:01 am Заглавие: |
|
|
уеуе... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 4:53 am Заглавие: |
|
|
да не би нещо дайвери? кой шоп е?
или монитора нещо ? _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 4:55 am Заглавие: |
|
|
сори за двойния пост -
най вероятно е нещо по драйверите...в комбинацията с плейъра..пробвай да смениш рендер-а на плейъра да не е на overlay примерно... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 12:05 pm Заглавие: |
|
|
е на това верно искам да видя принтскрийн...плз. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 12:30 pm Заглавие: |
|
|
Аз така преди време като се опитвах да направя принтскрийн на медиа плеара се получаваше интересен ефект. Отварях шопа - пействах картинката и си изглежда ок, докато не я затворя. После като искам да я отворя я няма - черен екран - фотошопа си прави нещо като алфа канал на медиа плеара :) И като местя рамката се мести по филма от долу... (но това може и да го знаете - просто ми заприлича малко на психарскте пиксели (признавам си те са по-интересни;)) _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 2:18 pm Заглавие: |
|
|
По подобен начин беха ми донесли фаил некъв.... равен фон 100% фил... гледаш равно, мериш сичко е еднакво...
пускам на ЦТП-то... кур тате баница... част от тоз фил с 3-4% по светъл... що плаки отрещехме, и на фими пробахме да не е нещо дефектна партида не и не....
филвах 100 пъти участъка с същия цвят - се същото..... излиза си с 3-4% по светъл един участък..
тъпото и работещо решение, копнах целия файл и паст в нов..... никви ядове... сичко си излена равно както си требеше
Явно шопа откача по некога :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 2:56 pm Заглавие: |
|
|
неква простотия с видео картата ще да е. и не е от шопа. и аз така мислих в началото, но ги видях и минати през премиера, в ирфан вюто и тем подобни преди да разбера що за простотия. просто ако е 0,16,0 прозира към плейъра. боядисах една картинка в шопа с този цвят и си гледах филм през нея :)
ш'го спипам от кво е. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2009 6:51 pm Заглавие: |
|
|
хаха, луда работа
имах подобна случка с изтрещели пиксели дето пак така бягаха където им кефне, че и преди печат точно решиха да спортуват мизерниците, накрая точно видеокартата се оказа, смениха я и всички пиксели се кротнаха по местата _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|