Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
amstelex
|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2009 9:21 pm Заглавие: Представяне - Web & Logo Design |
|
|
Здравейте, казвам се Даниел Стоянов, на 21 години и от няколко години се занимавам с дизайн на уеб сайтове и лого дизайн.
Работя като JAVA програмист, но основните ми наклоности са в лого дизайна и точно там искам да се развивам.
Представям ви един проект с който съм се занимавал през миналите години.
1) Проект който правих преди 5 години(бях на 16) за един конкурс на Siemens. С него спечелих място в топ 100 от общо 2000 междунардни участници:
http://siemens2004.hit.bg/INDEX.htm
2)needspeed.tv - Това е сайт на един немски пилот състезаващ се в България. Сайта в момента го довършвам, така че не е напълно готов.
3)http://usbuilding.co.uk - това е сайт на една Лондонска фирма занимаваща се със строителни услуги. И този сайт в момента се довършва и не е на 100% готов.
Това са част от нещата с който се занимавам в момента. Ще се радвам да се присъединя към вас и да съм ви полезен с каквото мога ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amstelex
|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2009 9:39 pm Заглавие: |
|
|
Аз забравих да напиша другото основно нещо с което се занимавам освен уеб дизайна;)
Има и доста други...но нека не прекалявам.
Снимам с : Canon 30D + Canon EF-S 70-300mm IS + Tamron 17-50mm f2.8 + Canon SpeedLite 550EX
Разполагам и с малко студио в което тренирам портретна и продуктова фотография.[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2009 10:24 pm Заглавие: |
|
|
много странно, аз не видях лога, иначе наблегни на джавата Пич, сайтовете са чудовищни |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amstelex
|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2009 10:43 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | много странно, аз не видях лога, иначе наблегни на джавата Пич, сайтовете са чудовищни |
Ами да, малко е противоречиво, показвам сайтове и снимки, занимавам се с Java, а искам да се занимавам с Лого дизайн.
Ето два примера от последните проекти по който работя:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2009 1:08 am Заглавие: |
|
|
няма нищо противоречиво, въпросът е не дали, а колко го искаш ;) ... ако е много много изчети (в случай, че не си) сичкото лого раздел тук, разглеждай много портфолиа и портали по темата, чети и си измисляй сам задания ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amstelex
|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2009 1:26 am Заглавие: |
|
|
mucho написа: | няма нищо противоречиво, въпросът е не дали, а колко го искаш ;) ... ако е много много изчети (в случай, че не си) сичкото лого раздел тук, разглеждай много портфолиа и портали по темата, чети и си измисляй сам задания ;) |
Ами може да се каже, че повечет теми в лого раздела съм ги разгледал.
И имам голямото желания да мога да се включа в този раздел. Би ми било много полезно да чуя вашите коментари за логото на motorsport.bg...
Бих се радвал да съм полезен с каквото мога..... примерно с продуктова или портретна фотография. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2009 12:11 pm Заглавие: Re: Представяне - Web & Logo Design |
|
|
amstelex написа: |
2)needspeed.tv - Това е сайт на един немски пилот състезаващ се в България. Сайта в момента го довършвам, така че не е напълно готов.
|
на сайта на алекс кво точно от дизайна си му правил ти? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2009 1:55 pm Заглавие: |
|
|
това е хубаво. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amstelex
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 12:24 am Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amstelex
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 12:25 am Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amstelex
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 12:27 am Заглавие: |
|
|
Това е снимка на колата на Александър Бох ( писта София, тази годиан) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amstelex
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 12:28 am Заглавие: |
|
|
Механиците сменят гуми в бокда ;)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 11:26 am Заглавие: |
|
|
доста хаотично представяне:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 11:33 am Заглавие: |
|
|
amstelex написа: | Това е снимка на колата на Александър Бох ( писта София, тази годиан) |
не ми отговори на въпроса за сайта на Алекс, с който се представяш за уеб раздела. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amstelex
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 11:55 am Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | amstelex написа: | Това е снимка на колата на Александър Бох ( писта София, тази годиан) |
не ми отговори на въпроса за сайта на Алекс, с който се представяш за уеб раздела. |
Аз това бях тръгнал да пиша и за това сложих снимки...пък не го написах ;)
Всичко без header-a и дизайна на менюто е мое.
Само header-a ми даде той и това му беше единственото изискване. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 1:04 pm Заглавие: |
|
|
amstelex написа: | Всичко без header-a и дизайна на менюто е мое.
ми хубаво е тогаз да го махнеш тоя сайт от представянето си (т.е. изобщо да не го беше пускал), щото тука в уеб секцията се гледа дизайна, а не програмирането.
тоя сайт съм го правил аз за около час като подарък на Алекс преди две години сигурно. още нямаше и идея да се състезава и поиска нещо мноо семпло, да си слага личните коли там - да си споделя с приятели снимки и видео. това, което виждам в момента е точно това, което съм му дал - минус коректно написания код и цсс стилове. тогава сайта си се валидираше, нямаше такива безумия в кода, такива грозотии в текстовите карета и най-малкото - толкоз правописни грешки (които са оправдани, ако той лично си е писал текстовете, щот нали все пак е германец).
та... тоя сайт никога не съм, а и не бих си сложил в портфолиото - щото е безличен, сглобен набързо дизайн (даже както тука се изразяваме "дизайн - нема") - правен "ей така, колкото да има нещо". та... да се представяш с него за уеб секцията тук е малко странно - еле па да ми казваш, че само хедъра и менюто си получил :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amstelex
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 3:38 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | amstelex написа: | Всичко без header-a и дизайна на менюто е мое.
ми хубаво е тогаз да го махнеш тоя сайт от представянето си (т.е. изобщо да не го беше пускал), щото тука в уеб секцията се гледа дизайна, а не програмирането.
тоя сайт съм го правил аз за около час като подарък на Алекс преди две години сигурно. още нямаше и идея да се състезава и поиска нещо мноо семпло, да си слага личните коли там - да си споделя с приятели снимки и видео. това, което виждам в момента е точно това, което съм му дал - минус коректно написания код и цсс стилове. тогава сайта си се валидираше, нямаше такива безумия в кода, такива грозотии в текстовите карета и най-малкото - толкоз правописни грешки (които са оправдани, ако той лично си е писал текстовете, щот нали все пак е германец).
та... тоя сайт никога не съм, а и не бих си сложил в портфолиото - щото е безличен, сглобен набързо дизайн (даже както тука се изразяваме "дизайн - нема") - правен "ей така, колкото да има нещо". та... да се представяш с него за уеб секцията тук е малко странно - еле па да ми казваш, че само хедъра и менюто си получил :) |
:) Ама аз изобщо не съм претендирал за уеб дизайн....просто сложих 3 от нещата с които се сетих, че съм се занимавал. Нито пък искам да бъда приет в уеб секцията.
Както виждате наблегнал съм на снимките....с идея да се развивам в лого дизайна. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 4:18 pm Заглавие: |
|
|
amstelex написа: | наблегнал съм на снимките....с идея да се развивам в лого дизайна. |
е сега вече са убърках ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 4:36 pm Заглавие: |
|
|
за фото раздела не се класираш на тия квалификации _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|