Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 7:07 pm Заглавие: |
|
|
доста яко е тва _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 7:53 pm Заглавие: |
|
|
За мене т'ва е пълен шит, а на авторката бих препоръчал да "клекне" и да си довърши творбата, щото в тоя си вид не е пълноценна. _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 9:16 pm Заглавие: |
|
|
аз още като прочетох заглавието ми се погнуси от българското самочувствие, ако имам време ще пгледна др. част к-во е _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 9:22 pm Заглавие: |
|
|
не е начин - кофти е _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 9:29 pm Заглавие: |
|
|
Yaroslav Kuzmin написа: | не е начин - кофти е |
а кой е начина? да се разплетат далаверите горе? да спре наглостта в парламента и по улиците? да се "почисти" държавата? да спре бетонирането на малкото останала ни природа. Колкото повече гледам тази инсталация, толкова повече ми се вписва в картинката :( и това не е никак приятно... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 9:42 pm Заглавие: |
|
|
от доста време давам пример във форума, че да се преподнесе урок на някой за да запомни или промени нещо или.....за да се оправи е да се показва правилния пример, а именно да се създават качествени неща, събития и мероприятия. все едно да покажеш отношението си към клиент в салон за красота, същото е и с този експонат към България, аз даже не съм задълбавал тук, няма и да продължавам разговора _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 11:16 pm Заглавие: |
|
|
Личното ми мнение е, че да крием какво се случва в България за да ни хареса някой отвън, съвсем не е верния начин. Хората не са глупаци. И България е такава, каквато е. Няма да се промени от един розов рекламен филм или от документален такъв, който показва най-черната част от нея.
Явно нещо се разминаваме - тази инсталация (поздрави на автора от мен) показва ЛИЧНАТА позиция на художника, който стои зад нея. И личния му опит да промени нещо. Не официалната рекламна кампания или това, което правителството иска да се говори, че да е по-лесно усвояването на мечтаните еврофондове.
Много ми е итнересно как един художник би показал как вижда това което се случва ежедневно в България.
Ярославе, не съм искал да обидя някого. Метода на положителния пример, разбира се е също начин. Но той просто не работи за хората които решават кое какво да бъде в БГ. Прекалено са дебелокожи.
Колкото до клипа (вики) да, това им е интересно да гледат навън... но все пак, наистина дори и тия цигани са европейски граждани. И живеят точно така. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 11:28 pm Заглавие: |
|
|
според мен, такива неща - унили и тъмни инсталации непроменят нищо, а просто усугубяват нещата, немога да уважавам България точно заради това отношение между личностите. неискам да гледам наново това което виждам,а искам да видя в инсталациите и картините разрешение на вече виждани проблеми. Тези неща се коментират от ден на ден по същия начин и нищо не се променя. едн ентузиаст неможе да напълни душата като гледа тежки неща, за да зареди и да тръгне да оправя това което може напред. _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 11:31 pm Заглавие: |
|
|
Да, но циганите не сме ние - българите като нация. И това с кенефа е обидно за самите нас. Иначе определно не смятам, че трябва да си затваряме очите и да си мислим, че вискчо е розово - точно обратното! Това е и идеята на утрешния митинг! Но това е начина - когато показваме нашата позиция, а не да казваме че родината ни не струва, защото тя не е съставена само от политици, а хората (българите) извъна политическата свера - не съставят този кенеф. Това пък е моята позиция :) Но добре - признавам, че зависи как ще се погледне на символиката - може да съм под влиянието на новините по CNN... _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 11:41 pm Заглавие: |
|
|
то какво розово, всичко наоколо ръмжи хората неискат упорито да бъдат точни, относно циганите - колко хора са се опитвали да се противопоставят срещо тях? аз нямам нищо против расовите различия ПРИНЦИПНО - из началото на нещата, но на нашата възраст и въобще трябва да се ориентирате мвсе повече към обстановката. Ето примерно да вземем твоето творчество Уики, виждам само позитив там, приятно е за гледане и поучително, страничките ти с рецептите е един вид действие и подкрепа за майките които мързелуват и пъхат цигарите в устата си вместо да сготвят нещо здравословно или да кажат добра дума на развиващия се син в подкрепа. _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 12:01 am Заглавие: |
|
|
някой от вас ще ходи ли на протест утре, интересно ми е |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 12:17 am Заглавие: |
|
|
щото много говориш на неподходящи теми тук човек като теб нетрябва да се задържа. или бачкай и чети литература свързана с работата ти и случки около самата теб. :) _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 12:27 am Заглавие: |
|
|
Keka, накратко:
Самоиронията е хубаво нещо, аз самия съм ОК с нея.
Само, че....има неща, с които само малките, тъпкани, непросветени народчета се самоиронизират.
Разбирам гнева на тази "артистка", аз самия имам да оправям сметки с едни 240 свини в една кочина, обаче никога няма да плюя така в собственото си лице.
Не става така.
Никога няма да имат респект към нас.
И ще сме кенефа на Европа. _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 12:37 am Заглавие: |
|
|
Че ние сме си кенеф..... дайте се не лъжем
лошуто че онез 240 лайна на такова на обърнаха... но спри сърце... политиката нема место тука.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 12:52 am Заглавие: |
|
|
точно така, политиката няма място в този форум, за каквито се приемат хората, такива излизат, навсичкото отгоре българите си имат достатъчно пари и възможностите, за да си осигурят необходимито друг е фактът доколко си вярват. предлагам да затваряме темата :) _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 12:53 am Заглавие: |
|
|
самоиронията е глупост |
|
Върнете се в началото |