Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
_sasho

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 3:35 pm Заглавие: |
|
|
Поръчай си ги онлайн - виж тарифите на тоя сайт, който си пуснал, виждам, че имат и международни доставки.
Кофти, че пристигат по-бавно, но едва ли ще е много по-скъпо отколкото да си купиш от БГ - ако имаш късмет, може дори по-евтино да ти излезе... _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 3:44 pm Заглавие: Re: Prismacolor Cool Grey |
|
|
za kakwo misli6 da gi izpolzva6 _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 4:50 pm Заглавие: |
|
|
Маркери и гномони са в по-зарибяваща комбинация чрез Scott Robertson.
:))) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 7:26 pm Заглавие: |
|
|
аз също преди време гледах едни тътуриали за интериорни скици и пича точно цъкаше със сиви маркери и аз се шашнах и тръгнах да си търся...та знам три вариянта за БГ - фабер цастел имат теьт маркери сиви (само един тон съм намирал 50% примерно), цопиц имат доста и то различни сиви (топли, студени, светли, тъмни), също така има едни маркери с два писеца в слънчоглед за по 5 кинта парчето, които също имаха два тона сиво :) успех! _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|