Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
killswitch

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2009 4:45 pm Заглавие: неуспешен опит :) |
|
|
:) мухаха :) отделих 3 пъти повече време за тоз кенеф,отколкото обикновено правя...и въпреки всичко ,неможах да го направя както трябва (lame ass)...за първи път правя и кавър на някой и избрах този,щото го знам ,че е уруд...не се опитвам да се сравнявам с него а само искам да си видя скромните възможности...променил съм някои неща,щото така по ме кефят.Неможах да намеря текстура на плочките,която да е на 100% същата..ама карай.Плота и фризовете не са супер нойзави а просто е такава текстурата.Проблема е ,че немога да го надуя както трябва,зашото получавам някви нечовешки рендер часове :(...тази е рендирана за 15 часа на 4 ядрен комп...1600/1200
нека сипването започне сега :
 _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2009 5:25 pm Заглавие: |
|
|
екстра си, като се има предвид, че гониш мноо висока топка:)
мисля, че проблемите от рендера ти можеш да пипнеш леко във фотошоп и вместо кръв да "полираш" нещата, щото при тебе тва леко липсва - хайлайт акценти - инак на мене ми харесва до къде си я докарал :)
п.с. и цветовете ти са леко "кални", за разлика от тез на ники - неговата картинка направо "звъни", ама и това се оправя "пост"... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2009 5:37 pm Заглавие: |
|
|
Много кефи. Личи си че си хвърлил бая труд. Браво. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2009 6:06 pm Заглавие: |
|
|
аз лично винаги се втрещявам от тези визуализации... ама имам един процесуален въпрос... кому, аджеба, е нужно да си види кенефа отгоре ?!?! :) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2009 6:26 pm Заглавие: |
|
|
еми това е единствената гледна точка, в която можеш да си видиш цялата стая... _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2009 6:27 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | аз лично винаги се втрещявам от тези визуализации... ама имам един процесуален въпрос... кому, аджеба, е нужно да си види кенефа отгоре ?!?! :) |
Веднага ще ти отговоря :)))
Рендер от (паяшки) поглед - замества архитектурен план (чертеж) - т.е. единствената му идея е да се види цялостното разпределение спрямо помещението. _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2009 6:34 pm Заглавие: |
|
|
Candelero написа: | LoveHate написа: | аз лично винаги се втрещявам от тези визуализации... ама имам един процесуален въпрос... кому, аджеба, е нужно да си види кенефа отгоре ?!?! :) |
Рендер от (паяшки) поглед - замества архитектурен план (чертеж) - т.е. единствената му идея е да се види цялостното разпределение спрямо помещението. |
ХА ! ама клиентът не е ли добре да знае как му изглежда кенефа като е "хай" ? :_) _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2009 6:37 pm Заглавие: |
|
|
не се бях сетил за това... особенности на професията:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2009 6:54 pm Заглавие: |
|
|
themagician написа: | Candelero написа: | LoveHate написа: | аз лично винаги се втрещявам от тези визуализации... ама имам един процесуален въпрос... кому, аджеба, е нужно да си види кенефа отгоре ?!?! :) |
Рендер от (паяшки) поглед - замества архитектурен план (чертеж) - т.е. единствената му идея е да се види цялостното разпределение спрямо помещението. |
ХА ! ама клиентът не е ли добре да знае как му изглежда кенефа като е "хай" ? :_) |
LOL :)))) трябва да се пробва ! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2009 10:55 pm Заглавие: |
|
|
и аз съм покъртена, не съм от 3-д, то освен аналоговите кукли разбира се, но ми се струва че част от розовите листенца трябва да се застъпват |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2009 11:09 am Заглавие: |
|
|
Работата на Канделерото рулира, но и твоя вариант се е получил доста добре. Бравос! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|