Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Авг 19, 2003 11:05 pm Заглавие: WIP-4e |
|
|
Eto i edin tikvenik ot men:) o6te e WIP, no po plan trqbva da se prevurne v 4len na ELITNA spec brigada ot MARSianskite sili za burzo reagirane:))))
6te si ima bronq i vsi4ki neobhodimi atributi ( bez onaq mu rabota, nqma da habq izli6ni poligoni po neq;))) btw tova e purviqt mi seriozen modeling na MAX:)) do sega polzvah Maya.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Сря Авг 20, 2003 1:55 am Заглавие: |
|
|
ami basi, tova koeto vijdam sega rpez nqkolkoto vodki e mnogo dobro,
no :))))))))))
no to na pyrvo i blurnato gledane e tvyrde nase4eno, i rybesto useshtanem v modela, vse edno imash dvoini edges i pri smootha ti stoqt kato pravi ygli. Ili pone v momenta ne seshtam kak da go obqsnq drugoq4e.
ima i problem skulata na liceto i buzata pod neq. rycete sa malko tvyrde pravi - prystite ot pokazaleca do kutreto ne sa v 1 ravnina, a sa v dyga.
s 2 dumi detaila e mnogo qk, ama mai si pozagubil obshtata forma, stoi malko 4etvyrtito, malko gubi ot organi4noto usesthtane.
dano ne zvu4i tvyrde kriti4no - mislq, 4e e stanalo mnoog dobore |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Авг 20, 2003 2:15 am Заглавие: |
|
|
:)) ovendelone, vodkite ne sa popre4ili da napravi6 pravilni zabelejki:))
prav si za vsi4ko osven za prustite, te sa sviti za6toto az sum gi svil!! bqha si idealno pravi prosto mi e po prqtno da sedqt taka:)) za skulata nqma spor i men me drazni no sum q ostavil za finala. btw za rubestiq moment i Morgota mi oburna vnimanie, hm i mai naistina 6te trqbva da pozaoblqm nqkoi momenti :)) postnah go toq tip to4no po taq pri4ina da mu izleze vseki kosur na qve 4e da go korigiram dode e vreme 10X!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Авг 20, 2003 10:16 am Заглавие: Re: WIP-4e |
|
|
Boteff написа: | 6te si ima bronq i vsi4ki neobhodimi atributi ( bez onaq mu rabota, nqma da habq izli6ni poligoni po neq;))) |
айде айде - зарадвай нежните душички тука в грпхлла :)))
пък и предстаи си че му свършат кур_шумите нали треа да фане ръждивата си п***ка и да плаши врага...
недей така недооценява тактическото превъзходство на тоя боец :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Авг 20, 2003 11:26 am Заглавие: |
|
|
Purwo da kazha, che mnogo me kefi kak wurwi zasega. Pusni edin wire :-))))
Wtoro, malko anatomiya: oswen zabelezhkata za dlanite na Ovendelon, tryaa da pipnesh tritsepsite (neprawilna forma), klyuchitsite (mnogo sturchat wuw polowinata deto e kum ramenete i ne se pokazwat taka otkum gurba), lopatkite na ramenete tryabwa da sa po-podchertani, grubnakut wliza po-nawutre mezhdu ramenete i nadolu, gruklyanut i Adamowata yabulka sa mnogo wkopane (se edno e glutnal bager), wdlubnatinata wuw osnowata na paletza (na dlanta w plan otgore) e mnogo golyama i ne kadeto tryabwa.
Litseto ne e na blizauk plan za comments :-))))
Inache, mnogo mi hareswa, naistina!
Best,
Drone _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Авг 20, 2003 12:57 pm Заглавие: |
|
|
10XX :) obe6tavam da vzema si4ko v predvid koeto kazahte i da otstranq gre6kite do kolkoto moga.
PS. moje da mu napravq prika4a6ta se toest DESANTNA P....ka ;))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|